Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari bifează al treilea succes consecutivRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Iun 2020

Liga 1: FC Voluntari bifează al treilea succes consecutiv

FC Voluntari confirmă statutul de specialistă a play-out-urilor și și-a trecut în cont cea de-a treia victorie consecutivă de la reluarea campionatului în partida de astăzi contra ”lanternei roșii” Politehnica Iași.

Elevii lui Mircea Rednic au venit pe arena ”Anghel Iordănescu” forțați să obțină cel puțin un punct pentru a nu pierde contactul cu restul plutonului și au început promițător, cu un gol înscris în minutul 11 de Horșia, însă anulat de arbitrul Istvan Kovacs pentru un fault al lui Luckassen la Cojocaru, și cu un șut al lui Omoh două minute mai târziu, parat de Cojocaru. Startul bun al moldovenilor a fost anulat de intervenția lui Klimavicius la Simonovski din minutul 16 în careul lui Rusu, o mână pusă pe umărul atacantului gazdelor în urma căreia Istvan Kovacs a dictat penalty. Căpățână a transformat fără emoții și le-a năruit speranțele oaspeților, care au alergat în van după egalare. Grădinaru (min. 37), Luckassen (min. 48) și Platini (min. 59) și-au încercat șutul, însă nu au prins cadrul porții lui Cojocaru, iar cel mai aproape a fost Andrei Cristea, veteranul intrat în teren pe final de meci trimițând balonul în bară în minutul 86.

Astfel, ilfovenii au acumulat 21 de puncte, cu 4 mai multe decât formațiile din zona locului de baraj, în timp ce a treia înfrângere consecutivă îi obligă pe ieșeni să rămână pe ultimul loc cu 15 puncte.

 

FC Voluntari - Politehnica Iași 1-0 (1-0)

A marcat: Căpățână (min. 17 pen.)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Belu-Iordache, Paşcanu, C. Achim (min. 72 Balaur), Kocic – Căpăţână, De Lucas, I. Gheorghe (min. 72 Gorobsov) – Simonovski (min. 82 Eric), Ţîră (min. 61 Sanoh), Măţan (min. 82 Al. Vlad)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Rusu – Cabral (min. 78 Popadiuc), Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban – Grădinaru, Breeveld (min. 78 De Iridondo), Passaglia, Horşia (min. 52 Platini) – Omoh, Luckassen (min. 71 A. Cristea)

Alte știri din Liga 1