Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Viitorul rămâne neînvinsă la IașiDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
05 Oct 2018

Liga 1: FC Viitorul rămâne neînvinsă la Iași

Formația lui Gică Hagi a încheiat neînvinsă a șaptea partidă consecutivă cu Politehnica Iași și urcă pe locul secund după ce a luat cele trei puncte la finalul întâlnirii din Copou.

Viitorul a fost echipa care a deschis scorul în minutul 20, Ianis Hagi executându-l pe Rusu cu un șut din interiorul careului după ce a primit o pasă în adâncime din partea lui Voduț. Un fault inutil, ce putea fi evitat de Luchin, asupra lui Platini l-a determinat pe arbitrul Mircea Feșnic să arate punctul cu var în minutul 40, iar Andrei Cristea a transformat cu siguranță trimițând balonul în plasa laterală a porții lui Cojocaru. Numai cinci minute a durat bucuria gazdelor, deoarece Feșnic a dictat din nou penalty, de data aceasta în careul ieșean în urma contactului dintre Panțîru și Drăguș. Vârful Viitorului a executat timorat și șutul său slab a fost respins de Rusu, dar ”centralul” a dictat repetarea loviturii deoarece jucătorii ieșeni au pătruns în careu înainte ca Drăguș să lovească balonul. Ianis Hagi nu a ratat la repetare și Viitorul a intrat în avantaj la pauză.

Repriza secundă a arătat un asediu la poarta constănțenilor, dar reduta a rezistat și s-a încheiat Politehnica Iași – FC Viitorul 1-2 (1-2).

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): D. Rusu - Zaharia (min. 46 Enoh), Mihăescu (min. 78 N’Dongala), Frăsinescu, Panţîru - Rus, Cioinac - Sanoh, Flores, L. Carlos - A. Cristea (min. 78 Aguinaldo)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Lopes Duarte (min. 54 Ghiţă), Ţîru, Luchin, De Nooijer - Achim (min. 61 Artean), Băluţă, Vînă - I. Hagi, Voduţ (min. 71 Houri), Drăguş

Alte știri din Liga 1