Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe 3-1Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mai 2019

Liga 1: FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe 3-1

FC Viitorul a obținut un nou succes în campionat, impunându-se cu 3-1 în disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe, de pe teren propriu, din etapa a 8-a din play-off.

O partidă în care, deși constănțenii au dominat cu autoritate încă din start, covăsnenii au deschis scorul în min 49, prin Hamed. Calcan a întors însă scorul de pe tabelă prin două execuții spectaculoase. Mai întâi, în min.51, l-a învins pe Fejer cu un șut plasat, la colțul lung, pentru ca în min.68 șutul său cu efect de la 15m să poposească în vinclul porții oaspeților. Scorul final a fost stabilit de Eric, în min. 78, pentru o diferență mai aproape de realitatea de pe teren. Scorul putea fi și mai mare, dar Alexi Pitu a irosit o lovitură de la 11m în min. 85, după ce Rivaldinho fusese faultat de Fejér.

 

Sepsi Sf. Gheorghe (antrenor Marin Barbu): Fejer - De Moura, Viera, Rudol, Khamis (70 FL. Ștefan) - Flores (67 Mensah), Velev, Karnitski, Vașvari (62 Nouvier) - Tandia, Hamed. Rezerve: Stoian - Cârnaț, Sîntean, Sato.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Boboc, Artean, Iacob, Kuipers - Ciobanu, Achim, Casap (13 Tîrcoveanu) - Eric, Ganea (73 Rivaldinho), Calcan (73 Pitu). Rezerve: Buzbuchi - Mladen, Grosu, Leca.
 

sursa: fcviitorul.ro

Alte știri din Liga 1