Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Brașov - Rapid București 1-2Bogdan M Balas / SportPictures.eu
24 Apr 2015

Liga 1: FC Brașov - Rapid București 1-2

Rapid București a învins-o pe FC Brașov cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, sub Tâmpa, într-o partidă din etapa a 28-a a Ligii 1 de fotbal.

Brașovenii au irosit un penalty în chiar minutul 6 al partidei, când Marian Constantinescu a trimis pe lângă poartă. Lovitura de pedeapsă fusese obținută de Cătălin Țîră (fiul ex-rapidistului Fane Țîră), care a fost faultat în careu de Pavel Cmovs.

Rapid a deschis scorul prin Rihairo Meulens (20), internaționalul din Curacao fiind la primul gol pentru echipa din Giulești. Brașovenii au avut o bară, prin Lucian Goian (36), reușind egalarea în prelungirile primei reprize, prin croatul Sasa Novakovic (45+2).

Echipa antrenată de Adrian Szabo a cerut un penalty în repriza a doua, pentru henț în careu la Cmovs, dar nu s-a acordat nimic.

Rapid a dat lovitura în minutul 81, când Cristian Săpunaru a transformat un penalty dictat pentru faultul lui Novakovic la Daniel Niculae.

Rapid, la prima victorie sub Tâmpa în ultimii zece ani, are două victorii consecutive, ambele cu Cristiano Bergodi pe bancă.

FC Brașov nu are nicio victorie în ultimele cinci partide (un egal și patru eșecuri).

 

FC Braşov: Iacob - G. Matei, Novakovici, Goian, Novak - M. Constantinescu, Zlomislici, Jurici, Bencun - Ciolcâlteu (Leko '82), Ţîră (Buga '69). Antrenor: Adrian Szabo

Rapid: Buchta - Săpunaru, Sapina, Cmovs, Josl - Gecov, Garay, R. Alves (Benson '77) - Meulens, D. Niculae, Edu Oriol (Cerlincă '67, Coimbra '90+1). Antrenor: Cristiano Bergodi

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1