Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Botoșani învinge în deplasare pe teren propriuIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
21 Oct 2019

Liga 1: FC Botoșani învinge în deplasare pe teren propriu

Turul campionatului s-a încheiat cu o partidă inedită: la Botoșani Politehnica Iași a jucat contra echipei FC Botoșani din postura de echipă gazdă. Elevii lui Mihai Teja au pierdut, însă, categoric cu 0-3 și la fel ca ultima clasată FC Voluntari, ultima victorie înregistrată este cea din meciul cu FCSB.

Partida a fost la discreția botoșenenilor, care au deschis scorul din penalty în minutul 44. Arbitrul Andrei Chivulete a indicat punctul cu var după un atac imprudent al lui Cabral asupra lui Keyta, transformarea loviturii de pedeapsă aparținându-i lui Rodriguez. Cel mai implicat jucător al botoșenenilor, Mihai Roman, și-a văzut eforturile răsplătite în minutul 54 când a primit o pasă în careul mic de la Keyta și a reluat cu stângul de pe loc, apoi în minutul 68 a jucat rol de servant și l-a deschis în adâncime pe Ofosu, care l-a executat cu sânge rece pe Târnovanu.

Un meci fără istoric la capătul căruia ieșenii adună 7 meciuri consecutive fără victorie și rămân cu 18 puncte în afara zonei de play-off, în timp ce jucătorii pregătiți de Marius Croitoru urcă pe locul 5 cu 19 puncte.

 

Politehnica Iași - FC Botoșani 0-3 (0-1)

Au marcat: Rodriguez (min. 44), M. Roman (min. 54), Ofosu (min. 68)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): Târnovanu - Cabral, Mihalache, Diallo, Radu (min. 75 Șerban) - Passaglia, Loshaj - Platini, Bălan, Horșia (min. 54 Popadiuc) - A. Cristea (min. 66 Bîrnoi)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruț (min. 72 Brian Mendoza), Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Ofosu, Bautista Cascini, M. Roman (min. 80 Ed. Florescu) - Keyta (min. 72 Ashkovski)

Alte știri din Liga 1