Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Execuție în CopouRobin Vasilius / SportPictures.eu
17 Oct 2020

Liga 1: Execuție în Copou

Politehnica Iași a ajuns la un pasiv de 17 goluri, îngrijorător de mare după primele 7 etape, după ce astăzi a fost învinsă categoric de Sepsi OSK Sf. Gheorghe în Copou.

Elevii lui Daniel Pancu au încasat primul gol în minutul 24 atunci când Bajrovic a reluat din careul mic balonul respins de Brânză în urma voleului lui Lorand Fulop, apoi scorul a luat proporții după penalty-ul transformat de Vașvari în minutul 34 și reușita lui Bouhenna din minutul 39. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de arbitrul Ionuț Coza pentru faultul lui Platini asupra lui Ștefănescu, iar golul de 0-3 a fost înscris cu capul de fundașul central al oaspeților din centrarea perfectă din corner a lui Istvan Fulop.

În minutul 53 Andrei Cristea a pasat perfect printre adversari pentru Popadiuc, iar acesta l-a executat pe Niczuly cu un șut din întoarcere, însă aici s-a oprit revirimentul gazdelor. Mai mult decât atât, în ultimul minut de joc De Iriondo marchează în propria poartă în încercarea de a trimite în corner centrarea pe 6 metri a lui Purece. Este a treia partidă în care ieșenii încasează patru goluri după eșecul cu același scor tot de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș din urmă cu o lună și înfrângerea de la Botoșani de la finele lunii august.

 

Politehnica Iași - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-4 (0-3)

Au marcat: Popadiuc (min. 53)/Bajrovic (min. 24), Vaşvari (min. 34 pen.), Bouhenna (min. 39), De Iriondo (min. 90 aut.)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Brânză – Onea (min. 89 Stan), De Irondo, Baxevanos, Buşu – F. Cristea (min. 46 Chacana), Atska (min. 46 Cabral), Passaglia – Platini, A. Cristea, Popadiuc (min. 82 Assulin)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov (min. 59 Deligiannidis), Bouhenna, B. Mitrea, Ştefănescu – I. Fulop (min. 81 Fofana), Vaşvari, Aganovic (min. 81 Purece) – Dragomir (min. 14 Achahbar), Bajrovic (min. 59 Golofca), L. Fulop

Alte știri din Liga 1