Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Eurogolul lui Fabbrini duce punctele la BotoșaniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Feb 2019

Liga 1: Eurogolul lui Fabbrini duce punctele la Botoșani

FC Botoșani a învins la limită pe sinteticul de la Chiajna și a urcat pe locul 7 cu 29 de puncte, la două distanță de ultimul loc de play-off, în timp ce Concordia, la prima apariție cu Adrian Falub la timonă, a deziluzionat din nou și staționează pe penultima poziție cu numai 17 puncte.

Fabbrini a făcut diferența în prima partidă a anului în Liga 1 cu un gol ce rivalizează cu o reușită a lui Messi din recenta partidă câștigată de FC Barcelona cu 6-1 contra Sevillei în Cupa Spaniei. Italianul a concretizat pe tabelă o țesătură de pase în care a jucat rolul principal ce a adus balonul din propria jumătate de teren în careul lui Caparco, șutul din prima al playmaker-ului italian plasând balonul la vinclu. La faza din minutul 72 au contribuit și Mihai Roman, Golofca și Ongenda, autor al pasei decisive.

Moldovenii au fost cei care au dictat ritmul partidei și au semnat o primă mare ocazie în minutul 12 la șutul lui Fulop, aflat singur în careu cu Caparco, însă balonul trimis de el a trecut milimetric pe lângă stâlpul de la colțul lung. La capătul unei acțiuni de contraatac purtate în minutul 23, Golofca l-a încercat pe portarul gazdelor cu un șut cu efect de la marginea careului, însă acesta a reușit să respingă acrobatic și să mențină imaculată tabela, iar 7 minute mai târziu a fost ocrotit de șansă la șutul lui Miron ce nu a găsit ținta. După primirea golului în minutul 72, portarul Concordiei a fost depășit din nou în minutul 86 la șutul din mijlocul careului trimis din întoarcere de Fulop, dar a fost salvat de colegul său Albu, care a respins de pe linia porții.

S-a încheiat Concordia – FC Botoșani 0-1 (0-0), rezultat ce le menține oaspeților speranțele pentru un loc de play-off.

 

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Caparco - Albu, Marc, Bărboianu - Grădinaru, Ropotan, Gorobsov (min. 79 Prepeliţă), Fota (min. 71 Radu) - Măzărache, Bawab (min. 76 Ivanovici), Guessan

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Karaboue (min. 69 M. Roman), Rodriguez - Ongenda, Fabbrini, Golofca (min. 80 Buş) - Fulop (min. 88 Chindriş)

Alte știri din Liga 1