Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Eroarea lui Tordai decide învingătoarea la MediașRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Dec 2020

Liga 1: Eroarea lui Tordai decide învingătoarea la Mediaș

Gaz Metan învinge la limită la Mediaș pe FC Viitorul și pune capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive, în timp ce criza se adâncește în formația de pe litoral, care nu a mai învins din 8 noiembrie și are un singur punct câștigat în ultimele patru etape.

Gazdele au pus presiune pe poarta apărată de Tordai în startul jocului și în minutul 5 Costea a fost aproape de a puncta pe tabelă însă șutul său la colțul scurt a lovit plasa laterală, apoi în minutul 22, după o ratare a Viitorului în urma șuturilor blocate ale lui Artean și Ghiță, Horșia pleacă pe contraatac și pe traiectoria șutului său intervine în ultima clipă Benzar. Oaspeții sunt protagoniștii unui moment mai puțin întâlnit în minutul 27 când Ely Fernandes șutează de la 20 de metri și îl lovește pe colegul său George Ganea aflat singur în mijlocul careului. Ghinionul din atac apare și în defensivă, în minutul 48 Tordai respingând în față balonul trimis din lovitură liberă de Chamed, iar Baco, pe fază, îl trimite din apropiere în plasă și deschide scorul. Până la final, constănțenii au două șanse de a egala prin Mățan (min. 70) și Pitu (min. 83), ambii aflați în aceeași zonă a careului, șutul primului fiind prins de Pleșca, iar al celui de-al doilea a lovit plasa laterală. Viitorul rămâne cu 17 puncte pe locul 7, în timp ce Gaz Metan face 16 puncte și urcă pe locul 10.

 

Gaz Metan Mediaș - FC Viitorul 1-0 (0-0)

A marcat: Baco (min. 48)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Jorge Costa): Pleşca – De Sousa, Baco, Horj (min. 67 R. Romeo) – Butean, Chamed (min. 89 Smola), Francisco Junior, Pambou – Horşia (min. 46 Ciocan), R. Valente, Costea (min. 23 Ze Manuel)

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Tordai – Benzar, Mladen (min. 59 Gaztanaga), Ghiţă, Dobrosavlevici – C. Matei, Artean – Ely Fernandes, Măţan (min. 74 Bodişteanu), G. Ganea (min. 59 Pitu) – Luckassen

Alte știri din Liga 1