Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Emoții și victorie în prelungiriSportPictures.eu
30 Sep 2018

Liga 1: Emoții și victorie în prelungiri

Viitorul a suferit până în minutele de prelungiri, însă elevii lui Gică Hagi au răsuflat ușurați în urma reușitei lui Băluță și au administrat prima înfrângere din această ediție de campionat Astrei Giurgiu.

La Ovidiu, gazdele au început în atac și au bifat primele ocazii prin Ianis Hagi în minutele 5 din lovitură liberă și 7 cu un șut slab din interiorul careului, dar Valentin Gheorghe dă replica în minutul 12 cu un șut în plasa laterală a porții lui Cojocaru. Decarul gazdelor a trimis bine cu capul în minutul 23, dar nu a prins cadrul porții, iar un minut mai târziu tot Valentin Gheorghe a șutat la colțul scurt, dar direct în brațele portarului Viitorului. În minutul 34 Erico da Silva vede al doilea cartonaș galben și Astra era nevoită să facă față asaltului gazdelor în inferioritate numerică sacrificând ofensiva. Vînă îl încearcă pe Iliev cu un șut de la distanță în minutul 41, apoi trimite în bară în minutul 48, Drăguș nu prinde cadrul porții cu șutul său din minutul 58, iar Voduț a reluat cu capul pe centrul porții în minutul 74. Șapte minute mai târziu Drăguș șutează din afara careului puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Iliev, pentru ca Băluță să modifice în cele din urmă tabela în al doilea minut de prelungiri. O centrare de pe stânga trimisă de Ianis Hagi este reluată din prima de Voduț și pusă pe fruntea mijlocașului central al Viitorului la 7 metri de poartă, de unde lovitura de cap o plasează în apropierea stâlpului din stânga lui Iliev.

Scor final Viitorul – Astra 1-0 (0-0) și constănțenii trec pe loc de play-off cu 16 puncte.

 

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen (min. 46 R. Boboc), Ţîru, Ghiţă (min. 58 Voduţ), De Nooijer - Achim, Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş, Măţan (min. 46 Houri)

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Iliev - Butean, R. Crişan, Erico, Radunovic - Mrzljak (min. 70 Moise), Biceanu - V. Gheorghe (min. 77 Zoua), N. Roşu (min. 39 Belu-Iordache), Llullaku - Begue

Alte știri din Liga 1