Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Egalul ce decide campioanaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mai 2016

Liga 1: Egalul ce decide campioana

Steaua și Pandurii Târgu Jiu au remizat pe Arena Națională în fața a puțin peste 4.000 de spectatori, rezultat ce a dus matematic titlul la Giurgiu, Astra având 5 puncte avans față de roș-albaștri înaintea ultimei etape și cu jocul din penultima etapă programat mâine pe teren propriu.

Cele două combatante de pe Arena Națională s-au anihilat reciproc din toate punctele de vedere, niciuna dintre ele nu a reușit să străpungă decisiv defensiva celeilalte. Prima repriză nu a avut multe ocazii de poartă, cu toate că Stanciu a dat speranțe pentru o partidă spectaculoasă cu șutul său din minutul 2 respins greu de Stanca. Decarul stelist a recidivat în minutul 15 cu un șut din voleu de la 22 de metri, dar balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta portarului gorjenilor.

Treptat, oaspeții au echilibrat jocul și chir au reușit deschiderea scorului în minutul 60, Hora înscriind la colțul scurt după ce a fost lansat în adâncime de Răduț cu o pasă printre fundașii Stelei. Imediat, Stanciu a dat semnalul revenirii în avanposturi cu un șut de la 20 de metri ce a trecut pe lângă vinclu, iar Enache a adus egalarea în minutul 66 cu un șut sănătos din afara careului după o respingere a fundașilor gorjeni. Stanciu forțează golul cu un alt șut din afara careului care nu prinde cadrul porții, dar până la final nu mai apare o altă ocazie clară la niciuna dintre porți.

Se încheie Steaua – Pandurii 1-1 (0-0), scor ce păstrează Steaua pe locul 2 la 4 puncte distanță față de adversara sa de astăzi.

 

Steaua (antrenor Laurențiu Reghecampf): Niţă - Enache, Tamaş, Varela, Momcilovic - Carp (min. 74 Filip), Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Hamroun (min. 46 Gebhard) - Tade (min. 46 Bawab)

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Stanca - Unguruşan, Săpunaru (min. 81 Vasiljevic), Bunoza, Acsinte - Ropotan, Mrzljak - Antal (min. 60 Nicoară), Nistor, Răduţ (min. 70 Ciucur) - Hora

Alte știri din Liga 1