Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Egalitate peste tot în meciul din BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Ian 2021

Liga 1: Egalitate peste tot în meciul din Bănie

Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-au întâlnit pe ”Ion Oblemenco” și au terminat partida la egalitate perfectă.

Începută sub imperiul zăpezii îndepărtate parțial de pe gazon înainte de startul său, fără ambii antrenori principali pe băncile tehnice, atât Corneliu Papură cât și Leo Grozavu fiind suspendați, meciul s-a terminat și cu câte un jucător eliminat din fiecare tabără. Echilibrul putea fi alterat în favoarea oaspeților dacă arbitrul Istvan Kovacs ar fi taxat cu un cartonaș galben intrarea întârziată a lui Mamut asupra portarului Niczuly în minutul 3 al partidei. Chiar dacă atacul imprudent s-a soldat cu tăierea ghetei goalkeeper-ului oaspeților, ”centralul” a optat doar să facă apel la domolirea avântului atacantului croat. Partida a curs sub semnul unei lupte surde, prima fază notabilă fiind cea din minutul 42 atunci când Pigliacelli a respins de pe linia porții balonul trimis cu capul de Fofana, acesta fiind și primul șut pe spațiul porții din partidă.

Florin Ștefan s-a apropiat de țintă în minutul 53, dar execuția sa de la peste 20 de metri nu a fost cadrată. Trei minute mai târziu tot el centrează din flancul stâng la a doua bară, dar Vlădoiu a fost inspirat și a pus presiune pe Nouvier și francezul a ratat reluarea din 6 metri. Fără un joc legat, cu o linie de mijloc neinspirată și cu un vârf de atac ce nu și-a făcut simțită prezența, formația olteană a trimis primul șut pe poartă abia în minutul 60, execuția moale a lui Cicâldău de la 14 metri fiind respinsă de Niczuly în corner. Ostilitățile au curs similar, cu oaspeții încercând să surprindă pe contraatac, iar oltenii căutând să găsească o rețetă pentru a lega mai multe pase. Minutul 81 aduce prima eliminare, Screciu primind cartonaș roșu pentru o intrare dură asupra lui Aganovic, iar în minutul 88 Mamut vede în cele din urmă cartonașul galben tot pentru o intrare întârziată asupra lui Niczuly. Echilibrul numeric este restabilit în prelungiri după ce Fofana a primit două cartonașe galbene în aceeași fază, primul pentru un atac prin alunecare asupra lui Bancu, iar cel de-al doilea pentru riposta verbală adresată arbistrului Kovacs.

Așadar, partida se încheie cu nimic pe tabelă și mai nimic pe teren în afara a două eliminări. Este al treilea meci consecutiv în care oltenii nu marchează și ratează șansa de a trece pe prima poziție, în timp ce covăsnenii bifează a 7-a partidă fără înfrângere într-o ”medie engleză” ce le consolidează poziția a 4-a cu 28 de puncte.

 

Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0 (0-0)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Screciu, Cicâldău (min. 84 Mateiu) - Bărbuţ (min. 46 A. Ivan), Mamut, Ofosu (min. 84 Baiaram)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Aganovic, Vaşvari (min. 90+1 Deligiannidis), Fofana, Achahbar (min. 46 Nouvier) - L. Fulop (min. 59 Bajrovic, min. 86 Kovacs), Petrila (min. 46 Golofca)

Alte știri din Liga 1