Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Egal pe mâna rezervelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Dec 2015

Liga 1: Egal pe mâna rezervelor

Concordia a reușit la Chiajna să obțină un punct prețios în lupta din compartimentul inferior al clasamentului. Meciul contra ocupantei locului 2 al clasamentului s-a dovedit a fi unul la fel de greu precum se previziona, jucătorii Viitorului venind determinați să mențină ritmul impus de lider.

Debutul partidei a aparținut gazdelor, care au deschis scorul din penalty în minutul 12 prin Giurgiu. Lovitura de pedeapsă fusese acordată pentru o împingere în careu a lui Aganovic la Purece, infracțiune sancționată de arbitrul Adrian Comănescu. Viitorul preia inițiativa și egalează în minutul 32 după o fază de contraatac în care Tănase a pătruns în careul advers și a întors balonul pentru Chițu la 16 metri, acesta din urmă reluând din prima cu latul la colțul scurt fără speranțe pentru Matache.

După o ocazie imensă ratată de Purece în minutul 65, Viitorul preia conducerea pe tabelă trei minute mai târziu prin golul creat de doi nou intrați în teren, Achim și Nicoliță, ultimul reluând din cădere centrarea primită de pe partea stângă. Pe finalul partidei rolurile se schimbă, Viitorul fiind aproape de a marca prin Benzar, iar Concordia concretizează pe tabelă. În minutul 84 Pena, intrat după pauză, este la locul potrivit pentru a împinge balonul în plasă după o fază creată de Lazăr a cărui recentrare cu capul a fost deviată involuntar cu mâna de Răducanu, și el intrat la Concordia cu câteva minute în urmă. Nicoliță putea fi eroul serii dacă mingea trimisă de el din corner intra în plasă în loc să lovească bara de la colțul lung, însă scorul final rămâne Concordia – Viitorul 2-2 (1-1).

 

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Matache - Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică - Giurgiu - Serediuc (min. 82 Răducanu), Cristescu (min. 72 Constantinescu), Purece, Lazăr - Dina (min. 60 Pena)

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Râmniceanu - Benzar, Mitrea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin (min. 58 Achim), Filip, Aganovic - Chiţu, I. Hagi (min. 52 Nicoliţă), Tănase (min. 77 Ţîru)

Alte știri din Liga 1