Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Egal în cețurile NorduluiIonut Tabultoc / SportPictures.eu
05 Feb 2017

Liga 1: Egal în cețurile Nordului

FC Botoșani și Concordia Chiajna au remizat în partida lor de debut în sezonu de primăvară. La Botoșani, pe o ceață deasă, moldovenii au fost echipa superioară din punct de vedere al dominării, dar trupa pregătită de Dan Alexa s-a agățat cu dinții de rezultat și s-a întors acasă cu un punct binemeritat pentru efortul depus.

După șuturile lui Elek și Herghelegiu la poarta lui Bălgrădean, ilfovenii au avut o primă mare ocazie prin Serediuc în minutul 17, atunci când șeptarul Concordiei a scăpat pe contraatac și Albuț a reținut în doi timpi șutul la colțul scurt. Un minut mai târziu Miron are o intrare violentă asupra lui Albu și arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty pentru oaspeți, cel care a transformat fiind Ovidiu Herea, aflat la debutul în tricoul ”vulturilor verzi”.

Presiunea gazdelor nu este pregnantă, abia în minutul 50 Bălgădean fiind nevoit să respingă în aceeași fază șuturile lui Buș și Roman, apoi goalkeeper-ul ilfovenilor are o intervenție de excepție în minutul 68 la lovitura de cap a lui Buș. Presiunea în creștere a gazdelor se concretizează în minutul 71 când Buș, și el la debut pentru echipa sa, a adus egalarea cu un șut de la marginea careului mare. Mihai Roman putea aduce în avantaj echipa botoșeneană în minutul 83, dar șutul său din careul mic a fost blocat de Melinte, iar în ultimul minut de prelungiri Târnovan nu prinde cadrul porții cu șutul său din mijlocul careului lui Bălgădean.

Se termină FC Botoșani – Concordia Chiajna 1-1 (0-1), rezultat ce îi menține pe moldoveni pe locul 8 cu 26 de puncte și pe Concordia pe 12 cu 18 puncte.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Albuţ – Unguruşan, Cucu, Miron, Muşat – Vaşvari, Cârstocea (min. 35 Bordeianu) – M. Roman, Herghelegiu (min. 81 Târnovan), L. Buş – Elek (min. 59 Moruţan)

Concordia (antrenor Dan Alexa): Bălgădean – Bărboianu, Dobrosavlevici, Melinte, Bucurică – Albu, R. Costin – Ciobanu (min. 55 V. Munteanu), Herea (min. 72 Pena), Serediuc (min. 86 Grădinaru) – M. Cristescu

Alte știri din Liga 1