Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Egal echitabil la OvidiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Oct 2020

Liga 1: Egal echitabil la Ovidiu

FC Viitorul și CFR Cluj au remizat la Ovidiu după o partidă fără prea multe valențe spectaculare, ambii tehnicieni urmărind să blocheze formația adversă și să speculeze greșelile acesteia.

Luckassen și-a făcut datoria de vârf și a deschis scorul repede pentru gazde, în minutul 7, cu o lovitură de cap din 6 metri în urma unei centrări perfecte a lui De Nooijer la care Cestor a fost surprins plasat greșit, iar Camora nu avea argumente fizice în duelul aerian cu masivul atacant. Obligați să iasă în ofensivă, clujenii puteau egala în minutul 18 după un luft al lui Mladen și un șut la colțul lung trimis puțin pe lângă poartă de Pereira, apoi în minutul 39 puteau beneficia de un penalty la hențul lui De Nooijer, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a indicat punctul cu var. În aceeași fază, după ce mingea a ricoșat din cotul olandezului, aceasta a ajuns la Rondon, însă șutul său a trimis-o mult peste transversală.

Poate în compensație, Marcel Bîrsan a dictat penalty în minutul 52 la un contact între Ghiță și Rondon, însă reluările au dovedit că atacul fundașului gazdelor a fost corect, lovind balonul. Deac a transformat lovitura de pedeapsă chiar dacă Cojocaru a fost pe minge și a restabilit egalitatea, rezultat nemodificat până la final pe tabelă, în pofida faptului că oaspeții au fost mai activi în ofensivă. Clujenii au avut două șuturi puternice ce au ratat ținta prin Bordeianu (min. 73) și Deac (min. 77), în minutul 74 Rondon nu a putut profita de cadoul făcut de Cojocaru și a reluat cu capul în aut de poartă, pentru ca în minutul 84 Djokovic să reia din 7 metri cu capul pe lângă poartă centrarea lui Cristi Manea.

O remiză echitabilă, în cele din urmă, ce menține campioana pe locul 3 cu 12 puncte, iar Viitorul urcă pe 13 cu 6 puncte.

 

FC Viitorul - CFR Cluj 1-1 (1-0)

Au marcat: Luckassen (min. 7)/Deac (min. 54 pen.)

FC Viitorul (antrenor Ruben de la Barrera): Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer – Benzar (min. 66 Stoian), Ion, C. Matei (min. 85 Casap) – Iancu, Luckassen (min. 78 Castaneda), Măţan (min. 85 Dussaut)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Itu (min. 61 Petrila), Bordeianu, Deac (min. 85 Păun) – Pereira (min. 61 Djokovic), Omrani, Costache (min. 29 Rondon)

Alte știri din Liga 1