Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 9-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Sep 2018

Liga 1: Echipa etapei a 9-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 9-a în Liga 1 Betano.
 

Portar
Cosmin Vâtcă (FC Voluntari)
- Veteranul ilfovenilor a avut trei intervenţii importante prin care FC Voluntari şi-a păstrat avantajul pe tabelă până în prelungiri. Este un mare câştig pentru gruparea antrenată de Dinu Todoran.
 

Fundași
Gabriel Matei (Concordia)
- A urcat des în atac, iar dintr-o astfel de fază a reuşit şi o pasă de gol pentru Guessan. Se află la al nouălea sezon în principala competiţie internă din România.
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi) - Prestaţie impecabilă în centrul defensivei! Prinde pentru a treia oară echipa etapei în stagiunea curentă. Este fotbalistul activ cu cele mai multe meciuri pe prima scenă, 346 prezenţe.
Andrei Marc (Concordia) - A înscris din nou şi a ajuns la patru goluri marcate în anul calendaristic 2018. Deşi echipa sa a trecut printr-o perioadă mai dificilă, fundaşul ilfovenilor a fost mereu la înălţime.
 

Mijlocași
Julien Begue (Astra)
- Mijlocașul giurgiuvenilor a făcut un meci perfect! A alergat mult pe durata celor 74 de minute în care s-a aflat pe teren, timp în care a reuşit două pase decisive.
Neluţ Roşu (Astra) - Deşi a evoluat doar în ultimele 35 de minute, a înscris de două ori, contribuind astfel la o nouă victorie bifată de Astra, succes prin care giurgiuvenii au urcat la doar un punct în spatele liderului.
Alexandru Cicâldău (U Craiova) - S-a integrat perfect în planul tactic gândit de Devis Mangia. Cu pasa de gol reuşită în ultima rundă a ajuns la patru assisturi şi urcă în fruntea clasamentului la acest capitol, la egalitate cu Dan Nistor.
Dylan Flores (Poli Iaşi) - A marcat singurul gol al meciului. A fost al treilea joc la rând în care a contribuit decisiv cu gol sau pasă decisivă, toate aceste partide fiind câştigate de moldoveni.
 

Atacanți
Dennis Man (FCSB)
- A înscris pentru a patra oară în acest sezon, în care mai are şi o pasă decisivă. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din generaţia sa.
Elvir Koljic (U Craiova) - În sfârşit, oltenii şi-au găsit acel vârf de careu capabil să destabilizeze apărările adverse! A marcat şi în al treilea meci în tricoul "Ştiinţei" şi a intrat deja în inimile fanilor craioveni.
Birahima Tandia (Sepsi) - Execuţia sa spectaculoasă din finalul meciului a salvat un punct pentru covăsneni. A fost a patra reuşită din acest sezon şi a nouaa în 26 de meciuri jucate pentru Sepsi OSK în Liga 1 Betano.
 

Antrenorul etapei
Devis Mangia (U Craiova)
- A pregătit tactic excelent derby-ul etapei, iar rezultatul de la final a venit ca o răsplată pentru munca depusă. Jocul practicat de olteni a fost de-a dreptul încântător.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1