Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 8-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Sep 2019

Liga 1: Echipa etapei a 8-a

Portar

Cristian Bălgrădean (FCSB) - A depus un efort fantastic şi a rezistat pe teren chiar dacă s-a accidentat pe durata jocului. A contribuit la succesul bucureştenilor cu patru intervenţii decisive.
 

Fundași

Alexandru Măţel (FC Hermannstadt) - Aflat la ultimul meci în tricoul sibienilor, a purtat banderola de căpitan şi s-a comportat ca un lider, conducându-şi echipa spre al treilea succes din acest sezon.
Marius Constantin (Gaz Metan) - În ciuda vârstei, forma sa este una de invidiat. A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă!
Risto Radunovic (Astra) - Căpitanul giurgiuvenilor a depus un efort consistent pe toată durata partidei. A marcat de două ori, contribuind astfel decisiv la victoria Astrei.
 

Mijlocași

Adi Popa (FCSB) - Întors în CASA Liga 1 la echipa sa de suflet, a alergat mult şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de roş-albaştri. A marcat şi un gol, al 26-lea în 185 de meciuri disputate pe prima scenă.
Dan Nistor (Dinamo) - Revenirea căpitanului după accidentare reprezintă marele câştig al dinamoviştilor. A pasat din nou decisiv, pentru 59-a oară în 10 sezoane pe prima scenă, capitol la care este lider detaşat printre jucătorii activi!
Adrian Păun (CFR Cluj) - Chiar dacă feroviarii clujeni au pierdut, mijlocaşul şi-a continuat parcursul foarte bun din acest start de campionat. A marcat de două ori şi a ajuns la șase goluri, trei pase decisive şi un penalty scos în șapte jocuri!
Reagy Ofosu (FC Botoşani) - S-a integrat repede în lotul moldovenilor şi a devenit un jucător de bază. A marcat primul său gol în CASA Liga 1.
 

Atacanți

Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan) - Experienţa cumulată în campionatul italian se simte în atitudinea din teren. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă şi a scos un penalty.
Jakub Vojtus (Academica) - Transferul slovacului se dovedeşte a fi unul câştigător. Acesta a ajuns la patru reuşite în campionatul României, fiind principalul om de gol al ilfovenilor.
Mihai Roman II (U Craiova) - Introducerea sa pe teren după prima jumătate de oră a schimbam total jocul oltenilor. A înscris pentru a treia oară în tricoul alb-albaştrilor şi pentru a opta oară în anul calendaristic 2019.
 

Antrenorul etapei
Duşan Uhrin (Dinamo)
- Cu el pe bancă, dinamoviştii au reuşit pentru prima oară două victorii la rând, succese în urma cărora s-au apropiat la doar două puncte de play-off.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1