Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 5-aDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
21 Aug 2018

Liga 1: Echipa etapei a 5-a

Revista LPF a ales echipa ideală a etapei a 5-a a Ligii 1 Betano.
 

Portar
Alessandro Caparco
(Concordia / 34 de ani / 5 jocuri) - A avut mai multe intervenţii prin care a ţinut poarta neatinsă. Este un portar experimentat, iar asta s-a văzut şi la Craiova, de unde Concordia s-a întors în premieră cu toate punctele.
 

Fundași
Mihai Bălaşa
(FCSB / 23 de ani / 4 jocuri) - Remarcabil modul cum şi-a coordonat defensiva, total schimbată de Nicolae Dică. Un fundaş cu un plasament foarte bun.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 24 de ani / 4 jocuri) - A dominat jumătatea proprie, unde a câştigat toate duelurile cu jucătorii adverşi. Deşi are doar 24 de ani, se află la al șaptelea sezon pe prima scenă.
Mario Camora (CFR Cluj / 31 de ani / 5 jocuri) – Urcările sale în ofensivă au pus mari probleme adversarilor. A fost al 213-lea meci jucat pe prima scenă în tricoul ardelenilor.


Mijlocași
Abdel Omrani
(CFR Cluj / 25 de ani / 5 jocuri) - A continuat forma bună din acest început de sezon competiţional cu un gol şi o pasă decisivă. În total, a punctat de trei ori şi a oferit patru pase decisive în meciurile jucate în acest sezon.
Silviu Pană (Dunărea / 26 de ani / un joc) - A marcat în Liga 1 după mai bine de patru ani, precedenta reuşită consemnându-se în mai 2014, în Săgeata Năvodari - CFR 2-1. A avut o evoluţie lăudabilă, contribuind astfel la un nou punct scos de călărăşeni.
Nicolas Gorobsov (Concordia / 28 de ani / 5 jocuri) - A înscris singurul gol al meciului de pe "Ion Oblemenco", reuşita sa venind în urma unei execuţii de clasă. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.
Juvhel Tsoumou (FC Hermannstadt / 27 de ani / 4 jocuri) - A fost surpriza plăcută a aceste runde. Graţie celor două goluri înscrise de fostul jucător al celor de la Eintracht Frankfurt, sibienii au reuşit scorul etapei.
 

ATACANŢI
Andrei Cristea
(Poli Iaşi / 34 de ani / 5 jocuri) - Experimentatul vârf al ieşenilor a decis derby-ul Moldovei cu două execuţii spectaculoase. S-a apropiat la doar patru lungimi de o bornă istorică, 100 de goluri pe prima scenă!
George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 5 jocuri) - A reuşit o dublă prin care a întors rezultatul, contribuind astfel la un nou succes bifat de clujeni în Liga 1. A ajus la 50 de goluri în 159 de jocuri disputate în principala competiţie internă din România.
Denis Drăguş (Viitorul / 19 ani / 5 jocuri) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. Remarcabile prestaţiile atacantului care a punctat de șase ori în cele nouă jocuri disputate în toate competiţiile din stagiunea curentă.
 

Antrenorul etapei:
Ionuţ Badea
(Concordia / 42 de ani) - După un început dificil, a legat două victorii consecutive şi a dus echipa în prima jumătate a clasamentului. În plus, ilfovenii sunt într-o vizibilă creştere de formă.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Liga 1