Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 3-a play off-outRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Iun 2020

Liga 1: Echipa etapei a 3-a play off-out

PORTAR

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 22 jocuri) - A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a ţinut poarta intactă. Este cel mai bun portar prezent în ultimele sezoane pe prima scenă din România.

FUNDAŞI

Andraz Struna (FC Voluntari / 31 de ani / 16 jocuri) - A dominat flancul drept, de unde a urcat des în atac şi a participat la multe acţiuni ofensive iniţiate de elevii lui Mihai Teja.

Virgil Ghiţă (Viitorul / 22 de ani / 18 jocuri) - A marcat golul care a făcut diferenţa pe tabelă. A crescut mult valoric în acest sezon, devenind unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionat.

Bogdan Planic (FCSB / 28 de ani / 21 jocuri) - Deşi bucureştenii au pierdut, evoluţia fundaşului sârb a fost la înâlţime! A câştigat 94 % dintre dueluri, fiind fotbalistul cu cel mai bun index dintre roş-albaştri.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 34 de ani / 18 jocuri) - A fost cel mai activ jucător de câmp al ardelenilor din derby. Deşi are 34 de ani, rămâne un model de profesionalism datorită seriozităţii de care dă dovadă.

Andrei Ciobanu (Viitorul / 22 de ani / 24 jocuri) - A marcat pentru a treia oară în acest sezon, toate reuşitele fiind izbutite din afara careului mare. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Boubacar Fofana (Gaz Metan / 30 de ani / 22 jocuri) - A depus un efort consistent, mai ales după ce echipa a rămas în inferioritate numerică. A blocat din timp multe dintre încercările adversarilor de a construi.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani / 20 jocuri) - A finalizat cu gol o acţiune ofensivă frumoasă la care a participat şi Safranko. A ajuns la 34 de goluri marcate în 151 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (Viitorul / 26 de ani / 21 jocuri) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A pasat decisiv la ambele goluri marcate de dobrogeni.

Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 31 de ani / 26 jocuri) - Introducerea sa pe teren la pauză s-a făcut simţită imediat, asta deoarece a reuşit să înscrie chiar la primul şut expediat spre poarta adversă. A fost a patra reuşită izbutită în acest sezon.

Alexandru Măţan (FC Voluntari / 20 de ani / 15 jocuri) - A făcut cel mai bun meci în tricoul ilfovenilor, incursiunile sale din banda stângă punând mari probleme adversarilor. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

 

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (FC Voluntari / 41 de ani) - Instalarea sa la conducerea tehnică a ilfovenilor se dovedeşte a fi o mutare excelentă! A schimbat total jocul echipei, iar rezultatele sunt pe măsură, cinci victorii şi două remize în opt jocuri.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1