Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 26-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mar 2018

Liga 1: Echipa etapei a 26-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a ultimei etape din sezonul regulat.
 

Portar
Cătălin Straton
(ACS Poli / 28 de ani / 11 jocuri) - A făcut un meci mare, cu cinci intervenţii decisive datorită cărora bănăţenii s-au întors din Bănie cu un punct, primul din 2018. Se află la al nouălea sezon pe prima scenă din România.
 

Fundași
Radoslav Dimitrov
(CS U Craiova / 29 de ani / 13 jocuri) - A alergat foarte mult pe durata partidei, acoperind cu brio întreaga bandă dreaptă. A înscris pentru prima oară în tricoul Ştiinţei, golul său fiind printre cele mai frumoase marcate în ediţia curentă.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 23 de ani / 22 jocuri) - La doar 23 de ani, Ţîru este veteranul axului central al dobrogenilor. Evoluţie perfectă în Copou, fiind un zid în faţa oricărui atac advers. Se află la cel de-al șaselea sezon pe prima scenă din România.
Erico da Silva (Astra / 28 de ani / 10 jocuri) - Titularizat pentru a doua oară în 2018 de către Edi Iordănescu, brazilianul a avut o prestaţie foarte bună în centrul defensivei, răsplătind astfel încrederea primită din partea băncii tehnice.  
Mario Camora (CFR Cluj / 31 de ani / 21 jocuri) - A urcat des în atac şi, din postura de căpitan, a condus echipa spre a 18-a victorie din acest sezon. A ajuns la 199 de jocuri disputate în principala competiţie internă.

Mijlocași
Silviu Balaure
(Astra / 22 de ani / 23 jocuri) - A făcut un nou meci foarte bun. Prin reuşita din ultima rundă a ajuns la opt goluri şi trei pase decisive în 23 de jocuri din ediţia curentă a Ligii 1 Betano.
Filip Mrzljak (Astra / 24 de ani / 22 jocuri) - A făcut cel mai bun meci în tricoul Astrei, contribuind cu pase de gol la ambele reuşite. Este un jucător care pune mult suflet de fiecare dată când intră în teren.
Constantin Budescu (FCSB / 29 de ani / 17 jocuri) - Intrat pe teren la pauză, a schimbat jocul roş-albaştrilor prin pasele şi acţiunile sale ofensive. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei.
Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 4 jocuri) - A avut o nouă prestaţie entuziasmantă, purtându-şi echipa spre un succes mare, în urma căruia dobrogenii au reuşit calificarea în play-off. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

Atacanți
Aurelian Chiţu
(Viitorul / 26 de ani / 23 jocuri) - A marcat pentru a cincea oară în sezonul actual, după o acţiune de toată frumuseţea! A ajuns la 28 de reuşite în 136 de meciuri disputate pe prima scenă.
Abdel Omrani (CFR Cluj / 24 de ani / 20 jocuri) - A pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă, efortul său fiind răsplătit cu un gol, al cincelea în sezonul curent şi al 10-lea în 48 de jocuri disputate în Liga 1.

Antrenorul etapei:
Gheorghe Hagi
(Viitorul / 53 de ani) - A pregătit perfect derby-ul pentru play-off din Copou, iar rezultatul a fost pe măsură. Interesant, antrenorul dobrogenilor este singurul tehnician care a reuşit trei calificări din trei în această fază a competiţiei.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1