Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 26-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Feb 2020

Liga 1: Echipa etapei a 26-a

Portar

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 19 jocuri) - A avut opt intervenții decisive, dintre care patru în prima reprizã, într-un moment în care adversarii au luat cu asalt poarta clujenilor. A fost desemnat jucătorul meciului.

 

Fundași

Cristian Manea (CFR Cluj / 22 de ani / un joc pt. CFR) - Revenirea la CFR este o decizie bună, mai ales că are șansa de a lucra din nou cu Dan Petrescu. A dominat flancul drept, de unde a produs și al doilea gol înscris de clujeni.

Răzvan Patriche (Academica / 33 de ani / 22 jocuri) - Introdus pe teren la pauză, a dat siguranță defensivei. A câștigat multe dintre duelurile cu atacanții adverși. 

Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 23 jocuri) - Face un sezon fantastic! Din postura de căpitan, și-a condus excelent echipa spre o victorie care le-a asigurat medieșenilor prezența pentru întâia oară în play-off.

Alexandru Țigănașu (FC Botoșani / 29 de ani / 20 jocuri) - Trece printr-o perioadă foarte bună! A urcat des în atac, oferind pase de calitate colegilor, una dintre ele fiind transformată în gol de Keyta.

 

Mijlocași

Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 28 de ani / 22 jocuri) - A marcat pentru a cincea oară în campionatul curent, în care mai are în cont trei pase decisive și două penalty-uri scoase. Este un jucător de bază în sistemul gândit de Edward Iordănescu.

Ovidiu Bic (Chindia / 26 de ani / 24 jocuri) - A depus un efort consistent pe durata meciului. A recuperat multe mingi la centrul terenului și a participat la faza de construcție.

Moussa Sanoh (FC Voluntari / 24 de ani / 5 jocuri) - Cel mai bun jucător al ilfovenilor în duelul cu FC Hermannstadt. A scos un penalty, apoi a marcat un gol superb, cu o execuție din afara careului mare.

 

Atacanți

Kehinde Fatai (Astra / 30 de ani / 3 jocuri) - Introducerea sa pe teren la scorul de 0-2 a readus-o pe Astra în joc. A marcat un gol, apoi a scos penalty-ul în urma căruia giurgiuvenii au egalat.

Mario Rondon (CFR Cluj / 33 de ani / 14 jocuri) - A arătat că poate fi oricând o soluție pentru ofensiva clujenilor. A marcat un gol, 20-lea în 50 de meciuri disputate în principala competiție internă din România.

Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 19 jocuri) - A fost din nou decisiv în jocul Astrei. Prin reușita din ultima rundă, Alibec a ajuns la 10 goluri și nouă pase decisive în ediția curentă.

 

Antrenorul etapei

Dan Petrescu (CFR Cluj / 52 de ani) - A gestionat excelent momentele dificile din prima reprizã, iar în partea secundă a dominat tactic jocul. Clujenii au bifat a 12-a victorie la cel puțin două goluri diferență.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1