Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 16-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Nov 2017

Liga 1: Echipa etapei a 16-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 16-a. 
 

Portar
Victor Rîmniceanu
(FC Viitorul / 27 de ani / 15 jocuri) - Portarul campioanei a salvat două mingi grele în fața dinamoviștilor, permițând apoi coechipierilor să facă spectacol și scorul etapei. 

Fundași
Daniel Lopez
(FC Viitorul / 25 de ani / 12 jocuri) - A fost de netrecut în apărare. Un om de bază pentru Hagi, indiferent de postul pe care evoluează. Jocul său creşte de la meci la meci.
Marius Constantin (Gaz Metan / 33 de ani / 7 jocuri) - A coordonat excelent defensiva sibienilor, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Experienţa sa reprezintă un atu în realizarea obiectivului de către medieşeni.
Cristian Melinte (ACS Poli / 29 de ani / 16 jocuri) - A avut o prestaţie foarte bună în centrul defensivei bănăţenilor. Integralist în acest sezon, fundaşul central al timişorenilor prinde pentru a treia oară echipa etapei.
Bradley De Nooijer (FC Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) - Surpriza plăcută a Viitorului! Dezinvolt atât în apărare, cât şi în atac, a stat la baza multor incursiuni periculoase pentru defensiva dinamovistă. Greu de scos din primul "11" după ultimele prestaţii. 

Mijlocași
Sebastian Mailat
(ACS Poli / 19 ani / 13 jocuri) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui sezon, reuşita sa fiind decisivă pe tabelă. A ajuns la șase goluri în 37 de meciuri disputate pe prima scenă din România.
Filipe Teixeira (FCSB / 37 de ani / 11 jocuri) - Veteranul "roş-albaştrilor" a fost dirijorul echipei de la centrul terenului. A marcat primul său gol în campionat pentru bucureşteni, reuşita sa fiind a 31-a în 166 de meciuri jucate în Liga 1.
Pedro Mendes (CSM Poli Iaşi / 23 de ani / 15 jocuri) - A fost un permanent pericol pentru poarta adversă. A marcat al treilea gol în sezonul curent, în care mai are în cont şi două pase decisive.
Laurenţiu Buş (FC Botoşani / 30 de ani / 15 jocuri) - A depus un efort fantastic. A marcat al șaptelea gol în ediţia curentă, ajungând la 10 reuşite în 91 de meciuri pe prima scenă. 

Atacanți
Florin Tănase
(FCSB / 22 de ani / 14 jocuri) - A fost omul meciului. A driblat, a intrat în combinaţii cu colegii şi a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A şi marcat un gol, al 32-lea pe prima scenă şi a oferit o pasă decisivă lui Gnohere.
George Ţucudean (FC Viitorul / 26 ani / 15 jocuri) - Determinant în jocul ofensiv al constănţenilor, cu gol, pasă decisivă şi contribuţie importantă la reuşita lui Eric. Se luptă cu şanse reale pentru titlul de golgheter.

Antrenorul etapei
Nicolae Dică
(FCSB / 37 de ani) - Cel mai tânăr antrenor din Liga 1 Betano a câştigat tactic derby-ul etapei şi a urcat gruparea "roş-albastră" pe prima poziţie din clasament. Este un tehnician meticulos, cu un viitor promiţător.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1