Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 16-aDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
28 Nov 2018

Liga 1: Echipa etapei a 16-a

Etapa a 16-a a fost una dintre cele mai spectaculoase din acest sezon. Iată cum arată echipa ideală.
 

Portar
Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt) - În ciuda vârstei, dă încredere echipei prin intervenţiile sale. Are o contribuţie importantă la rezultatele bune reuşite de sibieni în ultimele jocuri. Este un produs al Academiei Gheorghe Hagi.
 

Fundași
Virgil Ghiţă (Viitorul)
- A fost mutarea câştigătoare făcută de Hagi în primul sfert din repriza secundă. Tânărul fundaş dobrogean a înscris golul graţie căruia Viitorul a urcat pe podium, cu şanse tot mai mari de a prinde play-off-ul.
Andrei Burcă (FC Botoşani) - Căpitanul moldovenilor a făcut un nou meci mare! A câştigat majoritatea duelurilor şi a avut două intervenţii de ultim apărător prin care şi-a salvat echipa. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 Betano.
Ousmane Viera (Sepsi OSK) - A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi! Căpitanul covăsnenilor şi-a coordonat excelent echipa din teren, conducând-o spre un succes foarte important.
Răzvan Trif (Gaz Metan) - Introdus pe teren în partea secundă, a finalizat o acţiune superbă realizată de medieşeni. Este un fotbalist tânăr care merită urmărit cu atenţie.
 

Mijlocași
Dennis Man (FCSB)
- A marcat un gol şi a scos un penalty. A ajuns la 16 reuşite în principala competiţie internă din România, dintre care nouă în anul calendaristic 2018!
Birahima Tandia (Sepsi OSK) - Prinde pentru a șasea oară echipa etapei, asta după ce a marcat al șaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive. 
Damjan Djokovic (CFR Cluji) - Este jucătorul capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat golul în urma căruia clujenii au bifat a noua victorie din acest sezon, șapte dintre acestea fiind la o diferenţă minimă.
Florin Tănase (FCSB) - A înscris a doua etapă la rând. Cifre foarte bune în ediţia curentă: cinci goluri, cinci pase decisive, un penalty obţinut şi patru prezenţe în echipa etapei.
 

Atacanți
Ianis Hagi (Viitorul)
- Continuă sezonul foarte bun! Contra celor din Voluntari, decarul dobrogenilor a reuşit două assisturi şi a ajuns la cinci goluri şi patru pase decisive în ediţia curentă, contribuind la 14 puncte scoase de Viitorul.
Lorand Fulop (FC Botoşani) - Revenit după accidentare, a bifat primul meci ca integralist din actualul sezon. A izbutit un gol care s-a dovedit a fi decisiv. A ajuns la 10 reuşite în doar 33 de meciuri jucate pe prima scenă.
 

Antrenorul etapei
Antonio Conceicao (CFR Cluj)
- Sub conducerea sa, CFR a reuşit a cincea victorie consecutivă pe teren advers, o performanţă de-a dreptul remarcabilă! Un antrenor care pune mult accent pe disciplină tactică.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1