Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 15-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Nov 2018

Liga 1: Echipa etapei a 15-a

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 15-a în Liga 1 Betano.

Portar

Cătălin Straton (Dunărea Călărași) - Un nou meci mare, cu nu mai puţin de opt intervenţii decisive! Este portarul cu cele mai multe prezenţe în echipa etapei (4).

 

Fundași

Valentin Creţu (Gaz Metan) - A scos penalty-ul în urma căruia Gaz Metan s-a desprins. De remarcat şi centrările foarte bune oferite colegilor pe durata meciului.

Adrian Rus (Sepsi OSK) - Deşi s-a aflat la debut în Liga 1, tânărul fundaş al covăsnenilor a impresionat prin maturitatrea cu care a tratat fiecare fază. Un jucător care merită urmărit cu mare atenţie.

Bogdan Planic (FCSB) - Atitudine de căpitan! Revenirea sa în centrul defensivei roş-albaştrilor s-a văzut prin modul cum a dirijat apărarea în momentele dificile. Este unul dintre cei mai buni străini activi din campionatul României.

Ionuţ Panţîru (Poli Iaşi) - Introducerea sa pe teren la pauză a schimbat total jocul moldovenilor. A urcat în atac şi a pus o presiune continuă pe adversari, dintr-o astfel de fază reuşind şi o pasă decisivă.

 

Mijlocași

Almada Soares Platini (Poli Iaşi) - A marcat pentru întâia oară în ediţia curentă şi a ajus la șapte goluri în 41 de meciuri jucate pentru gruparea din Copou în Liga 1. Un fotbalist cu o tehnică deosebită.

Aleksandr Karnitski (Sepsi OSK) - A depus un efort deosebit pe durata partidei. A recuperat multe mingi la centrul terenului şi a marcat pentru întâia oară în principala competiţie internă din România.

Alexandru Bourceanu (Dunărea) - Mijlocaşul defensiv al călărăşenilor a făcut un meci foarte bun contra deţinătoarei titlului, amintindu-ne de jucătorul care făcea legea la centrul terenului în tricoul FCSB-ului în urmă cu câteva sezoane.

Boubacar Fofana (Gaz Metan) - Este un om de bază în sistemul gândit de Mihai Teja. Pe lângă contribuţia defensivă, s-a evidenţiat şi la finalizare, cu al doilea gol marcat pentru medieşeni în sezonul 2018-2019.

Diogo Salomao (Dinamo) - A marcat pentru a doua rundă la rând şi a ajuns la cinbci reuşite în ediţia curentă, fiind golgheterul roş-albilor. A dominat banda stângă, punând mari probleme adversarilor.

 

Atacanți

Florin Tănase (FCSB) - A fost principalul pericol pentru poarta dinamoviştilor. A marcat şi un gol, al 40-lea în șase sezoane bifate pe prima scenă.

 

Antrenorul etapei

Flavius Stoican (Poli Iaşi) - Deşi Poli Iaşi a evoluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, mutările tactice făcute la pauză au întors soarta jocului. Victoria reuşită la Giurgiu a reaprins speranţele moldovenilor la un loc în play-off.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1