Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 12-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Oct 2019

Liga 1: Echipa etapei a 12-a

Portar
Riccardo Piscitelli
(Dinamo) - A fost printre cei mai apreciaţi jucători din derby. A avut cinci intervenţii decisive prin care a închis excelent poarta oaspeţilor. Indiscutabil, este un câştig pentru bucureşteni.


Fundași
Andrei Piţian (Chindia)
- Transferul său a venit excelent pentru târgovişteni, care nu au primit gol nici în al patrulea meci cu el în defensivă. De remarcat plasamentul foarte bun.
Bradley Diallo (Poli Iaşi) - Deşi runda precedentă a avut o evoluţie mai puţin reuşită, Mihai Teja a crezut în el şi l-a titularizat din nou, iar prestaţia sa a fost la înălţime. 
Iulian Cristea (FCSB) - A revenit la forma din toamna sezonului trecut. Cu el în centrul defensivei, roş-albaştrii au primit doar două goluri în ultimele cinci meciuri din campionat.
 

Mijlocași
Mihai Roman I (FC Botoşani)
- Introducerea sa pe teren a schimbat în bine jocul botoşănenilor. Acesta a marcat golul prin care elevii lui Marius Croitoru au salvat un punct.
Dan Nistor (Dinamo) - A depus un efort fantastic pe durata partidei. A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de vizitatori. A pasat decisiv la golul dinamoviştilor.
Cosmin Matei (Viitorul) - A marcat un gol care, cu siguranţă, se va afla la final printre cele mai frumoase înscrise în sezonul 2019-2020. S-a integrat rapid în sistemul gândit de Gheorghe Hagi.
Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan) - Este unul dintre cei mai buni jucători transferaţi în CASA Liga 1 la startul sezonului! A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are două pase decisive şi un penalty scos.
 

Atacanți
Rivaldinho (Viitorul)
– Brazilianul constănţenilor a înscris pentru a patra oară în sezonul actual. Este un jucător cu gleznă fină, care se pliază perfect pe stilul de joc practicat de dobrogeni.
Andrei Cristea (Poli Iaşi) - În ciuda vârstei, rămâne acel atacant capabil să profite de orice ocazie pentru a marca. Aşa a făcut-o şi la Craiova, unde a înscris pentru a 102-a oară în Liga 1.
Florinel Coman (FCSB) - A marcat din nou în eternul derby, meci în care a fost cel mai bun jucător al roş-albaştrilor de pe teren. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
 

Antrenorul etapei
Gheorghe Hagi (Viitorul)
- S-a impus în duelul "Generaţiei de Aur" cu un joc rapid, prin care a destabilizat apărarea adversă. Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza de vară, Hagi a format o nouă echipă competitivă, care se află printe candidatele la titlu din acest sezon.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1