Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 10-aRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Sep 2017

Liga 1: Echipa etapei a 10-a

Revista LPF a stabilit componența echipei ideale a etapei a 10-a a Ligii 1 Betano.
 

Portar
Bela Fejer
(Sepsi / 22 de ani / 5 jocuri) - Evoluție foarte bună pentru echipa sa pe stadionul "Dan Păltinișanu". Paradele sale au salvat un punct pentru covăsneni, primul egal obținut de Sepsi în Liga 1.

Fundași
Bogdan Unguruşan
(FC Botoşani / 34 de ani / 8 jocuri) - Veteranul din defensiva moldovenilor a fost un pericol permanent pentru adversari, urcările sale din bandă fiind cu greu stopate de către aceştia. A pasat decisiv la primul gol marcat de FC Botoşani.
Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iaşi / 32 de ani / 10 jocuri) - Integralist în primele 10 etape, a dirijat şi de astă dată bine defensiva moldovenilor. Experienţa sa reprezintă un atu important pentru îndeplinirea obiectivului de către gruparea din Copou.
Kevin Boli (CFR Cluj / 26 de ani /  1 joc pentru CFR) - Se apropie de forma din sezonul trecut, cel în care mulţi specialişti l-au considerat cel mai bun fundaş central din Liga 1 Betano. O achiziţie foarte importantă în lupta pentru titlu.
Alexandru Stan (Astra / 28 de ani / 9 jocuri) - Căpitanul astralilor şi-a condus echipa spre un nou succes, acţiunile sale din banda stângă dând încredere colegilor. Un fotbalist care pune mult suflet în fiecare partidă.

Mijlocași
Laurenţiu Buş
(FC Botoşani / 30 de ani / 9 jocuri) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. Cifre excelente în primele 10 etape: cinci goluri înscrise şi două pase decisive.
Diogo Salomao (Dinamo / 29 de ani / 9 jocuri) - O evoluţie formidabilă în derby-ul etapei a 10-a. A contribuit la punctul scos de dinamovişti la Severin  cu un gol şi o pasă decisivă.
Ovidiu Popescu (FCSB / 23 de ani / 7 jocuri) - A dirijat excelent jocul echipei la mijlocul terenului. A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes al bucureştenilor din acest sezon.
Alexandru Ioniţă (Astra / 22 de ani / 8 jocuri) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon, după o acţiune personală în care a driblat mai mulţi jucători adverşi. El este noua vedetă a grupării giurgiuvene.

Atacanți
Andrei Burlacu
(CS U Craiova / 20 de ani / 7 jocuri) - Deşi a intrat în repriza secundă (minutul 58), a schimbat jocul "alb-albaştrilor". A contribuit cu o pasă decisivă la reuşita lui Băluţă, apoi a marcat golul egalizator, graţie căruia a intrat în inimile fanilor olteni.
Florin Tănase (FCSB / 22 de ani / 8 jocuri) - Responsabilizat de către antrenor cu banderola de căpitan, decarul "roş-albaştrilor" s-a revanşat cu o prestaţie formidabilă, încununată cu două goluri şi alte câteva faze de poartă spectaculoase. 

Antrenorul etapei
Nicolae Dică
(FCSB / 37 de ani) - A încheiat perfect o săptămână grea în care a câştigat clar în faţa liderului campionatului Cehiei şi a stabilit scorul etapei în Liga 1 Betano, victoria cu 4-0 în faţa medieșenilor fiind cea mai clară reuşită de bucureşteni în acest sezon competiţional.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1