Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Echipa etapei a 10-aValentin Macrea / SportPictures.eu
02 Oct 2018

Liga 1: Echipa etapei a 10-a

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 10-a în Liga 1 Betano.
 

Portar
Roland Niczuly (Sepsi)
- Tânărul portar covăsnean a avut trei intervenţii mari în repriza secundă, intervenţii datorită cărora Sepsi a bifat al șaselea meci din acest sezon fără gol primit, cele mai multe dintre toate competitoarele.
 

Fundași
Ivan Martic (U Craiova)
- A urcat des în atac şi a pus în permanenţă presiune pe adversari. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.
Iulian Cristea (Gaz Metan) - Readucerea sa în centrul defensivei a fost o decizie excelentă luată de Mihai Teja în acest început de sezon. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
Bogdan Ţîru (Viitorul) - A fost un zid de netrecut în faţa atacanţilor adverşi. Cu fiecare meci jucat, se apropie tot mai mult de forma care l-a dus, nu cu mult timp în urmă, la echipa naţională.
Alexandru Stan (FCSB) - S-a integrat perfect în jocul gândit de Nicolae Dică. La Târgu Mureş a acoperit excelent în defensivă, dar a şi participat la construcţia fazelor ofensive.
 

Mijlocași
Sebastian Chitoşcă (FC Botoşani)
- A marcat primul gol în tricoul grupării moldave, reuşita sa dovedindu-se decisivă la final, când FC Botoşani s-a întors cu un punct de la Voluntari.
Tudor Băluţă (Viitorul) - A înscris primul gol din carieră în Liga 1, unul de trei puncte. În ciuda vârstei, este unul dintre cei mai buni jucători din campionat pe postul său. 
Olimpiu Moruţan (FCSB) - Introducerea sa în teren a schimbat total jocul echipei. A contribuit cu pase decisive la două dintre reuşitele roş-albaştrilor. În total, a strâns trei goluri şi cinci pase decisive în toate competiţiile din stagiunea curentă.
Ely Fernandes (Gaz Metan) - A fost cel mai periculos jucător al echipei sibiene. Insistenţa sa a dat roade pe final, când a marcat singurul gol al meciului.
 

Atacanți
Harlem Gnohere (FCSB)
- A înscris pentru a șaptea oară în ediţia actuală şi a ajuns la 44 de goluri marcate în 98 de meciuri disputate în principala competiţie internă din România. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Florin Tănase (FCSB) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A înscris de două ori şi a fost un pericol permanent pentru poarta adversă.
 

Antrenorul etapei
Nicolae Dică (FCSB)
- Deşi a fost condus, a făcut rapid două schimbări şi a dat o altă faţă echipei. A reuşit a șasea victorie din acest sezon, toate la minim două goluri diferenţă.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1