Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dunărea ia trei puncte vitaleGeorge Ionescu / SportPictures.eu
04 Mai 2019

Liga 1: Dunărea ia trei puncte vitale

Dunărea Călărași i-a administrat lui Dinamo cea de-a doua înfrângere din acest play-out și urcă pe locul de baraj cu 21 de puncte, păstrând intacte șansele de salvare de la retrogradare.

Trupa pregătită de Dan Alexa a profitat de atmosfera de vacanță din sânul formației din Ștefan cel Mare și a înscris unicul gol al meciului prin Ammari în minutul 70. Enache a centrat pe jos de pe partea dreaptă, Benzar a sărit peste balon care a ajuns la 14 metri la vârful de atac algerian care a șutat la firul ierbii surprinzându-l pe Muțiu. Partida a avut un moment tensionat în minutul 83, atunci când Enache și Ricardo Grigore au primit direct cartonașul roșu după un conflict escaladat al jucătorului Dunării cu dinamovistul Aliji, apoi două minute mai târziu arbitrul Marcel Bîrsan l-a trimis în tribune și pe tehnicianul gazdelor.

S-a încheiat Dunărea Călărași – Dinamo 1-0 (0-0) și elevii lui Mircea Rednic rămân la patru puncte în urma liderului Gaz Metan Mediaș pe care îl vor primi în Capitală etapa viitoare.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov (min. 75 Souda), Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Enache, Simion, Henderson, Benzar (min. 90+2 Keyta) - Iancu (min. 85 Sârghi), Ammari

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Muţiu - Dussaut, R. Grigore, Klimavicius, Aliji - Zenke (min. 58 Jaadi), N'Diaye, Nistor, Sorescu (min. 71 Christovao) - Montini, D. Popa (min. 56 Papazoglou)

Alte știri din Liga 1