Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dubla lui Tudorie stabilește învingătoareaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mai 2019

Liga 1: Dubla lui Tudorie stabilește învingătoarea

FC Voluntari pune capăt unei serii de șase meciuri fără victorie cu un succes în propriul fief în fața rivalei ilfovene Concordia Chiajna.

Venită să-și joace ultima carte a salvării de la retrogradare, formația condusă de Adrian Falub a luat un avantaj nesperat de rapid pe tabelă, Grădinaru deschizând scorul în secunda 30 a jocului cu un șut din interiorul careului după o pasă cu capul a lui Bawab. Tudorie a avut egalarea în gheată în minutul 23, dar Rîmniceanu a respins in extremis, apoi Koutroumpis putea dubla avantajul oaspeților în minutul 37, însă șutul său din careu a trecut de puțin peste transversală. Un minut mai târziu, în urma unui corner de pe partea stângă a direcției de atac a gazdelor, Armaș a reluat cu capul puțin pe lângă vinclul porții lui Rîmniceanu și prima repriză se încheie cu oaspeții în avantaj pe tabelă.

Elevii lui Cristiano Bergodi forțează egalarea în primele minute ale reprizei secunde și sunt aproape să o obțină la faza din minutul 53 când Ricardinho a lovit balonul cu capul de la 7 metri, însă Marc a respins de pe linia porții. Patru minute mai târziu Rîmniceanu are un reflex de zile mari la lovitura de cap a lui Deac, însă elanul gazdelor a fost stăvilit de acțiunea lui Bawab din minutul 64 finalizată cu un șut la rădăcina barei. Finalul de meci este electrizant: Tudorie transformă în minutul 84 un penalty acordat de arbitrul Radu Petrescu pentru intrarea întârziată a lui Koutroumpis la Ion Gheorghe, apoi în primul minut de prelungiri același Tudorie înscrie după o centrare din lovitură liberă la care Rîmniceanu a ieșit greșit.

S-a încheiat FC Voluntari – Concordia 2-1 (0-1), rezultat ce le îndepărtează pe gazde la trei puncte de locul de baraj ocupat de Hermannstadt.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Ricardinho (min. 75 Hodorogea), Balaur, Armaş, Al. Vlad - Al. Răuţă, Signorelli, Căpăţînă - G. Deac (min. 67 Belahmeur), Tudorie, Gadze (min. 71 Ad. Bălan)

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Rîmniceanu - Bărboianu (min. 89 Iloki), Marc (min. 81 Meira), Cadamuro, Koutroumpis, A. Radu - Grădinaru, Gorobsov, Ivanovici - Bawab (min. 85 Nivaldo), Moussa

Alte știri din Liga 1