Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dubla lui Neguț aduce victoria ChindieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iun 2020

Liga 1: Dubla lui Neguț aduce victoria Chindiei

Chindia Târgoviște a obținut o victorie prețioasă cu FC Viitorul în calitate de gazdă a partidei din etapa a 4-a a play-out-ului disputată pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești.

A fost o partidă începută foarte bine de elevii lui Viorel Moldovan, tabela fiind modificată în minutul 10 de Neguț după o bâlbă a lui Boboc în interiorul careului, urmată de un șut al atacantului gazdelor respins în primă instanță de Tordai și o reluare a aceluiași echipier al Chindiei, de această dată imparabil.

A urmat o perioadă în care oaspeții, cu o garnitură schimbată aproape integral de Gică Hagi față de meciul anterior cu Politehnica Iași, au alergat după egalare și în cele din urmă au obținut-o în minutul 85. Cosmin Matei a fost atent la o respingere greșită a lui și cu un șut din drop de la 14 metri l-a executat pe Aioani. Bucuria oaspeților a durat doar 4 minute, același Neguț, omul meciului, șutând din afara careului constănțenilor, iar balonul l-a lovit pe Dulca și l-a păcălit pe Tordai, intrând în plasă.

O victorie norocoasă a Chindiei, dar cele mai importante pentru târgovișteni sunt cele trei puncte care se cuantifică în clasament. Cu un total de 17 puncte, Chindia urcă pe 11 la egalitate cu Dinamo, cu un meci mai puțin disputat și golaveraj inferior. Viitorul rămâne lider al play-out-ului cu 27 de puncte și va juca luni acasă cu FC Hermannstadt, iar elevii lui Viorel Moldovan se vor deplasa tot luni la Clinceni pentru un meci de totul sau nimic cu ultima clasată.

 

Chindia Târgoviște FC Viitorul 2-1 (1-0)

Au marcat: Neguț (min. 10 și 89)/C. Matei (min. 85)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani – Martac, Benga, Diallo, A. Ioniță (min. 24 L. Corbu) – V. Rață (min. 73 Novac), Bic – Neguț, Dangubic (min. 61 D. Florea), Ivancic (min. 61 Yameogo) – Berisha (min. 73 D. Dumitrașcu)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai – Dussaut, M. Dulca, A. Iacob, R. Boboc (min. 63 C. Ganea) – C. Matei, Edjouma (min. 38 Artean), Casap (min. 63 D. Grosu) – Chițu (min. 63 G. Ganea), L. Munteanu, Bîrnoi (min. 46 Pitu)

Alte știri din Liga 1