Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dubla lui Jefte Sanchez duce FC Voluntari pe podium George Ilinca / SportPictures.eu
03 Oct 2020

Liga 1: Dubla lui Jefte Sanchez duce FC Voluntari pe podium

Astra s-a despărțit de Bogdan Andone, dar continuă să navigheze fără busolă și pierde din nou pe ”Marin Anastasovici”, în această seară FC Voluntari fiind echipa care a plecat cu cele trei puncte.

Ion Gheorghe a deschis seria ocaziilor ilfovenilor cu o incursiune în careul lui Lazar în minutul 2 încheiată cu un șut fără intensitate trimis pe direcția portarului gazdelor, apoi după o perioadă destul de anostă, finalul de repriză se încinge. Căpățână șutează din fuleu în minutul 38 și Dima deviază în corner, după care Jefte Sanchez reușește deschiderea scorului în minutul 42. Ilfovenii au finalizat o acțiune în careul gazdelor începută cu recuperarea lui Costin, șuturile respinse ale vârfului spaniol și Mailat, pentru ca Jefte Sanchez să reia cu capul din plonjon mingea respinsă de Lazar în transversală.

Spaniolul semnează dubla la mai puțin de un minut de la începerea părții secunde cu un șut de la 16 metri trimis la vinclu ce mușcă transversala și cade în spatele liniei porții, un gol de generic, apoi Astra reduce diferența de pe tabelă patru minute mai târziu prin Stahl cu un șut din interiorul careului. Succesiunea evenimentelor notabile din startul părții secunde continuă cu o lovitură de pedeapsă acordată pentru oaspeți în urma faultului lui Lazar asupra lui Jefte Sanchez, ratată în primă instanță de Căpățână, dar tot el a revenit și a trimis balonul în plasă. Oaspeții sunt cei care dau ritmul jocului, Căpățână îl obligă pe Lazar să respingă lovitura sa de cap din minutul 68, Jefte Sanchez trimite în bară și Mailat reia peste poartă în aceeași fază din minutul 77, dar finalul aparține gazdelor. Un șut puternic al lui Valentin Gheorghe este respins cu greutate de Râmniceanu în minutul 82, iar un minut mai târziu Budescu semnează ultimul gol al serii cu o execuție de excepție din lovitură liberă de la 22 de metri.

Oaspeții se impun la limită și fac 10 puncte ce îi urcă până pe podium, în timp ce Astra rămâne pe ultima poziție cu doar un punct.

 

Astra Giurgiu - FC Voluntari 2-3 (0-1)

Au marcat: Stahl (min. 50), Budescu (min. 83)/Jefte (min. 42 și 46), Căpățână (min. 56)

Astra Giurgiu (antrenor Alexandru Radu): Lazar – Bruno, Gracovac, C. Dima, Radunovici – M. Răduț (min. 6 Balaure), Crepulja, R. Moise – V. Gheorghe (min. 89 Dandea), Budescu, Stahl (min. 63 Merloi)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Râmniceanu – C. Costin, Armaș, I. Balaur, A. Kocici (min. 30 A. Vlad) – Căpățână, De Lucas, I. Gheorghe – Grădinaru (min. 89 C. Achim), Jefte Sanchez Betancor (min. 78 Marcelo Lopes), Mailat (min. 89 A. Stoica)

Alte știri din Liga 1