Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două penalty-uri și remiză pe ”Ilie Oană”Cristian Stavri / SportPictures.eu
15 Dec 2019

Liga 1: Două penalty-uri și remiză pe ”Ilie Oană”

Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt au încheiat la egalitate partida disputată pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, gazda meciurilor de pe teren propriu ale formației târgoviștene. Venite după victorii în etapa anterioară, sibienii contra celor de la Dinamo, iar târgoviștenii pe aceeași arenă cu Politehnica Iași, cele două formații au avut ca obiectiv o victorie care să le îndepărteze de zona retrogradării, însă două penalty-uri au decis rezultatul final al partidei.

Gazdele au ratat o mare ocazie în minutul 22 prin Yameogo, mijlocașul din Burkina Faso șutând din colțul careului mic peste transversală după ce Chechez l-a găsit perfect pe o zonă liberă în stânga pe direcția de atac. La jumătate de minut distanță atenția se mută în celălalt careu, acolo unde Yazalde a fost faultat de Benga și arbitrul Adrian Comănescu a dictat penalty. Petrișor Petrescu a executat impecabil și a deschis scorul, obligându-i pe târgovișteni să alerge după egalare, însă fără prea mult succes.

Spiritele se mai animă la jumătatea reprizei secunde după un șut blocat al lui Neguț în minutul 71, iar cinci minute mai târziu arbitrul Adrian Comănescu indică din nou punctul cu var, de această dată în careul oaspeților pentru o intervenție imprudentă a lui Dâlbea care a căzut peste Neguț. Liviu Mihai a transformat și a restabilit egalitatea, ceea ce a dus la creșterea intensității jocului în ultimul sfert de oră al partidei. În primul minut de prelungiri Dumitriu a preluat pe piept în careul lui Moldovan, dar Negrea a îndepărtat în ultima clipă pericolul, apoi Yazalde trimite o lovitură de cap pe care portarul gazdelor a scos-o în corner după o robinsonadă de efect și partida se termină la egalitate.

 

Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt 1-1 (0-1)

Au marcat: L. Mihai (min. 76 pen.)/P. Petrescu (min. 24 pen.)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Moldovan - Martac, Leca, Benga (min. 59 L. Mihai), Negrea - Neguț (min. 77 Burlacu), Novac, Bic, Yameogo - Dumiter, Cherchez (min. 59 Ivancic)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Neagoe): Figueiredo - Luchin, Rimane, Stoica, Opruț (min. 50 Cordea) - Pires, Dâlbea (min. 78 Dumitriu), Offenbacher - P. Petrescu, Pinto, Buzan (min. 29 Bușu)

Alte știri din Liga 1