Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două goluri și trei puncte pentru DinamoGeorge Fluster / SportPictures.eu
27 Apr 2019

Liga 1: Două goluri și trei puncte pentru Dinamo

FC Voluntari înregistrează a doua înfrângere în play-out în cele 7 etape scurse și încheie turul acestei faze a Ligii 1 la trei puncte de locul de baraj, loc de pe care a intrat în competiție.

Dinamo a rezolvat pe final meciul de la Voluntari, unul fără ocazii mari de gol până în minutul 80. Intrat cu mai puțin de un minut în urmă în joc, Ricardo Grigore a apărut oportun la linia careului de 6 metri pentru a relua cu capul în plasa porții lui Vâtcă balonul centrat de pe partea dreaptă de Nistor și a deschis scorul. Montini și-a făcut datoria de golgheter în minutul 89 când a urmărit acțiunea lui Sorescu și a reluat din careul mic balonul pasat de acesta și lucrurile s-au clarificat în ceea ce privește soarta partidei. Golul din prelungiri al lui Tudorie, pătrundere impetuoasă în careul dinamovist după o lansare pe culoar și un șut la care Mandanda putea face mai mult, a venit prea târziu pentru a mai schimba ceva, astfel încât s-a încheiat FC Voluntari – Dinamo 1-2 (0-0).

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev – R. Miranda, Balaur, Russo, Al. Vlad – Căpăţână (min. 64 Popadiuc), Răuţă – I. Gheorghe, Laïdouni, Gadze (min. 89 G. Deac) – Ad. Bălan (min. 69 Tudorie)

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Mandanda – Dussaut, D. Ciobotariu (min. 79 R. Grigore), Klimavicius, Aliji – N’Diaye – Montini, I. Şerban (min. 69 Zenke), Nistor, Reda Jaadi (min. 62 Sorescu) – Papazoglou

Alte știri din Liga 1