Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două goluri și două ”roșii” în derby-ul sibianValentin Macrea / SportPictures.eu
19 Iul 2019

Liga 1: Două goluri și două ”roșii” în derby-ul sibian

Disputat în exil, la Târgu Mureş, derby-ul local al județului Sibiu a fost tranșat de formația mai bine clasată la finele campionatului trecut, Gaz Metan Mediaș.

Gazdele de la FC Hermannstadt au semnat singura ocazie importantă a primei reprize în minutul 36 când Dandea a fost surprins de faptul că fundașii medieșeni au trecut pe sub mingea centrată de Codrea din corner și nu a putut să reia mai bine balonul din careul mic, acesta poposind cu mult noroc în brațele lui Pleșca. În primul minut de prelungiri al reprizei Codrea are o intrare violentă cu talpa ridicată pe tibia lui Neluț Roșu și este eliminat justificat de arbitrul Sebastian Colțescu, iar startul părții secunde nu este mai fericit pentru sibieni.

În minutul 47 Buzan îl faultează în propriul careu pe Crețu și penalty-ul dictat de Colțescu este transformat de specialistul Marius Constantin, apoi urmează zece minute de foc ale medieșenilor în care Olaru în două rânduri și Larie sunt aproape de a dubla avantajul pe tabelă. După șutul lui Buș din minutul 70 care a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Rodrigues din situație de unu la unu, în minutul următor Olaru a centrat pe jos în careu, Buș a ratat reluarea, dar Nasser Chamed a reluat perfect din colțul careului mic și l-a învins pentru a doua oară pe portarul gazdelor. Finalul de meci îi găsește în teren pe sibieni în dublă inferioritate numerică după eliminarea lui Dandea în minutul 84 pentru al doilea cartonaș galben și Gaz Metan revine acasă cu cele trei puncte puse în joc.

 

FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 0-2 (0-0)

Au marcat: M. Constantin (min. 49), Chamed (min. 71)

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Rodrigues - Măţel, Dandea, Luchin, Tătar - Cordea, Dumitriu, Dâlbea, Caiado (min. 50 Petrescu) - Buzan (min. 50 Sîntean), Tsoumou (min. 75 Debeljuh)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, Constantin, Larie, Cikarski - Droppa, Roşu - Ely Fernandes (min. 58 N. Chamed), Olaru, Drăghici (min. 63 Sanoh) - Buş (min. 81 Popa)

Alte știri din Liga 1