Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două goluri în 5 minute întorc rezultatul la ClinceniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mar 2020

Liga 1: Două goluri în 5 minute întorc rezultatul la Clinceni

FC Viitorul confirmă poziția de lider în clasamentul play-out-ului impunându-se la Clinceni cu Academica după ce a întors scorul de la 2-1 în favoarea gazdelor.

George Ganea a deschis scorul în minutul 19 cu un șut excelent trimis din întoarcere de la 20 de metri, balonul catapultat de el lovind plasa laterală din interiorul porții în stânga lui Miguel Santos, însă până la pauză gazdele au egalat în minutul 44 prin Cebotaru cu un șut din mijlocul careului după ce Vojtus a scăpat balonul de sub control.

În minutul 55 Cebotaru și-a trecut în cont și un assist, centrarea sa din corner fiind reluată cu capul de Șut din unghi închis imparabil pentru Căbuz. Cursa de recuperare a terenului pierdut a băieților lui Gică Hagi a fost încununată de succes, două goluri în cinci minute reușite de Gabi Iancu și Rivaldinho determinând victoria echipei constănțene. În minutul 74 un fault al lui Bejan asupra lui Casap l-a determinat pe arbitrul Lucian Rusandu să indice punctul cu var, iar Gabi Iancu a transformat cu siguranță aducând egalarea. Rivaldinho a înscris golul victoriei în minutul 78 după ce a reluat simplu din 6 metri balonul respins de Miguel Santos la șutul lui Louis Munteanu. Gazdele au ratat o imensă ocazie de egalare în al treilea minut al prelungirilor atunci când Robert Ion, aflat într-o poziție similară cu Ganea la primul gol a șutat în transversală.

Răsuflând ușurați, constănțenii pleacă cu cele trei puncte de la Clinceni și au acum un total de 24, cu 6 mai multe decât Sepsi OSK, ocupanta locului 8.

 

Academica Clinceni - FC Viitorul 2-3 (1-1)

Au marcat: Cebotaru (min. 44), Şut (min. 55)/Ganea (min. 19), G. Iancu (min. 74 pen.), Rivaldinho (min. 78)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Miguel Santos - Kontoes, Humanes (min. 46 Bejan), Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Albu, Şut - Merloi (min. 76 R. Ion), Vojtus, Al. Buziuc (min. 62 Ventura)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - R. Boboc, Mladen, V. Ghiţă, De Nooijer (min. 61 Casap) - A. Ciobanu (min. 46 Dussaut), Artean, C. Ganea - G. Iancu - Rivaldinho, Zoua (min. 70 Munteanu)

Alte știri din Liga 1