Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două goluri în 15 minute și trei puncte pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mar 2019

Liga 1: Două goluri în 15 minute și trei puncte pentru Dinamo

Dinamo trece la conducerea play-out-ului după victoria din această seară de pe teren propriu obținută în compania celor de la FC Hermannstadt.

Elevii lui Mircea Rednic au lovit decisiv în două rânduri în primul sfert de oră și la adăpostul avantajului de pe tabelă, dar și datorită prestației neconcludente a sibienilor, au navigat liniștiți către finalul meciului.

Deschiderea de scor a survenit la prim afază de poartă a dinamoviștilor în minutul 12: centrarea lui Dussaut de partea dreaptă a fost reluată cu capul de Papazoglou, mingea lovește transversala și după o recentrare a lui Sorescu, balonul ajunge la Montini care îl împinge, tot cu capul, în plasă. Trei minute mai târziu Klimavicius apare la bara a doua la un corner executat de Nistor și, nemarcat, trimite cu capul în plasă din câtiva metri. Putea fi 3-0 în minutul 22, când Papazoglou a reluat cu capul pe lângă poartă, dintr-o poziție bună, centrarea lui Zenke, dar la fel de bine putea fi și 2-1 în minutul 32, atunci când Dâlbea a șutat sănătos de la 22 de metri direct în bara din dreapta lui Mandanda.

Tot Papazoglou a fost aproape de gol în minutul 49 și tot cu o lovitură de cap, apoi zece minute mai târziu Jazvic a pătruns în careul dinamovist, dar a șutat slab la rădăcina barei și Mandanda a reținut fără probleme.

Jocul a curs apoi fără mari evenimente și s-a încheiat Dinamo – FC Hermannstadt 2-0 (2-0), cele trei puncte obținute plasându-i temporar pe dinamoviști pe prima poziție a ierarhiei cu un total de 22, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Mandanda – Dussaut, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji – Zenke (min. 60 N'Diaye), I. Filip, D. Nistor (min. 84 R. Grigore), D. Sorescu – Montini (min. 81 Aït-Atmane), Papazoglou

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Niga – Măţel, C. Pîrvulescu, Mijuskovic (min. 22 Blănaru), Stoica, Tătar – Petrescu (min. 69 Pamfile), Dâlbea, Offenbacher (min. 75 Lendric) – Tsoumou, Jazvic

Alte știri din Liga 1