Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două cadouri și trei puncte pentru ViitorulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2020

Liga 1: Două cadouri și trei puncte pentru Viitorul

FC Viitorul câștigă trei puncte importante în deplasarea cu FC Voluntari și recuperează terenul pierdut în startul de sezon. Pragmatică, trupa de pe litoral a fructificat două cadouri făcute de jucătorii formației gazdă și au confirmat creșterea de formă manifestată în ultimele partide. Din păcate pentru ei, constănțenii l-au pierdut pe Gabi Iancu, ieșit de pe teren în minutul 60 după ce a acuzat dureri musculare.

Ilfovenii l-au avut în primul ”11” pe Adi Popa, cel care de altfel a semnat prima ocazie a partidei în minutul 2 cu un șut din prima la colțul scurt la care răspunsul lui Cojocaru a venit în doi timpi. Exemplul său a fost urmat un minut mai târziu de Borțoneanu, execuția acestuia de la 20 de metri fiind reținut cu mai multă precizie de portarul Viitorului. Elevii lui Ruben de la Barrera s-au apropiat periculos de poarta lui Rîmniceanu în minutul 9, atunci când Ciobanu a trimis cu capul din careul mic pe lângă stâlpul de la colțul lung, înainte de lovitura sa de cap Luckassen solicitând penalty pentru o ținere a lui Balaur. Armaș a ratat o ocazie imensă în minutul 30 reluând cu capul din 6 metri pe direcția lui Cojocaru, iar prima repriză se încheie sub semnul echilibrului. Prima șansă de gol din partea a doua a jocului le-a aparținut oaspeților, în minutul 58 Ciobanu pătrunde în flancul stâng și centrează la bara a doua pentru Gabi Iancu, care a ales o execuție din voleu la colțul scurt intuită de Rîmniceanu și respinsă în corner. Opt minute mai târziu Luckassen a urmărit atent o pasă neinspirată înapoi a lui Costin pentru portarul gazdelor și după ce a interceptat a îndeplinit o simplă formalitate pentru a deschide scorul. Golul primit nu a avut ca rezultat impulsionarea formației ilfovene, care a pedalat în gol până la finalul partidei și, mai mult decât atât, a mai făcut cadou un gol constănțenilor. O minge centrată de pe partea stângă în careul lui Rîmniceanu a fost luftată de Ionuț Gheorghe și s-a transformat într-un assist pentru Casap care a stabilit scorul final cu un șut sec.

Viitorul face 9 puncte și urcă pe locul 8 urmând să joace etapa viitoare cu FC Argeș pe teren propriu, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 10 puncte un loc mai sus și va primi duminică vizita campioanei CFR Cluj.

 

FC Voluntari - FC Viitorul 0-2 (0-0)

Au marcat: Luckassen (min. 66), Casap (min. 90+4)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu - Vlad (min. 87 Kocic), Armaş, Balaur (min. 46 Achim), Costin - Borţoneanu, Pablo de Lucas, I. Gheorghe - Mailat (min. 86 Anderson), Jefte (min. 87 Lopes), Ad. Popa (min. 77 Grădinaru)

FC Viitorul (antrenor Ruben de la Barrera): Cojocaru - Benzar, Mladen, Martinez, de Nooijer - Matei, Gaztanaga, Ciobanu (min. 77 Artean) - Măţan (min. 90+3 Fernandes), Luckassen (min. 90+3 Stoian), G. Iancu (min. 61 Casap)

Alte știri din Liga 1