Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dominare consistentă, victorie din penalty pentru covăsneniBogdan Balas / SportPictures.eu
03 Oct 2020

Liga 1: Dominare consistentă, victorie din penalty pentru covăsneni

Sepsi OSK a dominat partida de la Sf. Gheorghe cu FC Argeș, însă eforturile covăsnenilor nu s-au concretizat decât o singură dată pe tabelă dintr-un penalty.

Gazdele au avut nevoie de două șuturi trimise în afara cadrului porții prin Purece în minutele 21 și 26, pentru ca Nouvier să îl pună la muncă pe Croitoru în minutul 39 cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri, iar în minutul 43 Vașvari să lovească bara cu un șut de la 25 de metri ce a ratat de puțin vinclul din stânga portarului oaspeților.

La zece minute după pauză Mezza Colli a comis henț în careul piteștenilor și arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty, transformat de Istvan Fulop cu o execuție spectaculoasă, balonul trimis de la punctul cu var intrând în plasă sub transversală. Gabi Matei putea semna un autogol în minutul 63 în încercarea de a respinge centrarea înapoi a lui Aganovic, dar piteștenii reușesc să fie periculoși și la poarta adversă în minutul 69 când Grecu, după o cursă pe partea dreaptă, a șutat la colțul lung din marginea careului și mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul de la colțul lung. Până la final, Lorand Fulop ratează o ocazie mare în minutul 80 șutând pe lângă poartă din colțul careului mic după o pasă magistrală cu călcâiul a lui Safranko.

Sepsi OSK obține a doua victorie consecutivă și urcă pe locul 5 cu 9 puncte, în timp ce înfrângerea acutizează criza de la FC Argeș, piteștenii rămânând pe penultimul loc cu un singur punct.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Argeș 1-0 (0-0)

A marcat: I. Fulop (min. 57 pen.)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea – Nouvier (min. 46 Aganovic), I. Fulop (min. 78 Achahbar), Vaşvari, Dragomir (min. 9 Purece), Ştefănescu – Golofca (min. 78 L. Fulop), Safranko

FC Argeș (antrenor Ionuț Badea): Croitoru – G. Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Prepeliţă (min. 67 Năstăsie), Cozma (min. 1 Blejdea, min. 67 Marakis) – Grecu, Malele, Honciu (min. 67 Deac)

Alte știri din Liga 1