Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Doman, jolly-joker pentru victoria TimișoareiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2016

Liga 1: Doman, jolly-joker pentru victoria Timișoarei

Trei noi puncte s-au adăugat zestrei celor de la ACS Poli Timișoara după victoria la limită de pe teren propriu cu FC Voluntari. Succesul jucătorilor pregătiți de Ionuț Popa s-a creionat în ultimele 10 minute ale primei reprize și a avut două repere importante: golul marcat din penalty de Doman în minutul 37 și eliminarea lui Cernat din minutul 45.

O pătrundere a lui Doman este finalizată cu o cădere în careu a mijlocașului timișorenilor după ce a fost talonat de Căpățână, iar arbitrul Marian Balaci a dictat ferm lovitură de la 11 metri, transformată apoi de cel faultat. În minutul 43 Ivanovici a fost aproape de a egala, dar șutul său din unghi, din interiorul careului a fost blocat de Straton, apoi două minute mai târziu Drăghici nu prinde cadrul porții oaspeților după ce a primit balonul în colțul careului mic în urma unui corner. La câteva secunde distanță Doman este din nou protagonistul unei scene decisive, fiind subiectul atacului lui Cernat pe care ”centralul” Balaci l-a considerat a fi de cartonaș roșu.

Cu avantaj pe tabelă și numeric pe teren, gazdele au intrat mai relaxate la cabine, dar relaxarea s-a extins și în repriza a doua. Dovadă și bâlba comună a lui Străuț și Straton din minutul 53, la care fundașul a trimis spre propria poartă cu capul, dar era aproape să-l învingă pe colegul său, ieșit în întâmpinarea balonului. Nici ilfovenii nu au realizări notabile, cu excepția fazei din minutul 67 când Coman a centrat prea puternic în careu pentru Curelea, reluarea vârfului fiind pe lângă cadrul porții gazdelor. Patru minute mai târziu Doman lovește bara cu un șut sănătos de la 20 de metri, iar în al doilea minut de prelungiri Popadiuc șutează din colțul careului mare și îl obligă pe Straton să scoată de sub transversală, astfel încât la finalul timpului regulamentar scorul a fost ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 1-0 (1-0).

Timișorenii au acum 8 puncte și rămân pe ultimul loc, în timp ce ilfovenii continuă să ocupe poziția a zecea cu 22 de puncte.

 

ACS Poli Timișoara (antrenor Ionuț Popa): Straton - Străuţ, Bocşan, Scutaru, Şeroni - Artean, Poparadu (min. 84 Cârstocea) - Bărbuţ, Croitoru (min. 59 Llorente), Doman - Drăghici (min. 67 Popovici)

FC Voluntari (antrenor Florin Marin): Bornescu - Maftei, Balaur, Spahija, Al. Coman - Novac - Căpăţână (min. 56 Popadiuc), Cernat, Marinescu (min. 77 Lungu), P. Ivanovici (min. 67 Bălan) - Curelea

Alte știri din Liga 1