Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 1: Doar iluzii la Târgu MureșSebastian Tataru / SportPictures.eu
15 Apr 2017

Liga 1: Doar iluzii la Târgu Mureș

Meci deschis, de angajament între ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara încheiat cu o remiză cu foarte multe ratări a adus iluzia unui joc de calitate cu angajament fizic, dar execuții tehnice lamentabile.

Partida a început cu un gol anulat corect în minutul 6 pentru o poziție de ofsaid a lui Henrique, apoi tot bănățenii au avut o șansă imensă de a înscrie, dar mingea trimisă de Bărbuț de la limita careului de 16 metri după ce l-a driblat și pe Pap a lovit rădăcina barei din stânga porții mureșene. Chiar dacă a avut un ritm bun și ambele echipe s-au implicat fizic cu mult peste media campionatului, ocaziile de poartă nu au apărut prea des. Nicoliță a avut o pătrundere bună în minutul 38, dar șutul său la colțul scurt după ce l-a driblat pe Novak a fost respins de Straton, apoi cinci minute mai târziu Cînu reia peste transversală din 7 metri o centrare din corner a lui Croitoru.

În jumătatea secundă, în afara momentului tensionat generat de Pedro Henrique la schimbarea sa din minutul 63 la care Ionuț Popa nu a tolerat ieșirea sa nervoasă generată de nemulțumirea trecerii pe bancă, o sumedenie de ratări exasperante ale lui Ciolacu și Popovici. Finalul de meci se animă în minutul 82 când, după o centrare a lui Bărbuț, Drăghici reia cu capul pe lângă, două minute mai târziu Rus trage mult peste transversală din interiorul careului bănățenilor fără să fie incomodat, apoi Pap își salvează echipa în minutul 87 după o intervenție din plonjon la mingea reluată cu capul de Mailat.

Se încheie ASA – ACS Poli Timișoara 0-0, o remiză cu foarte multe ratări ce nu folosește prea mult gazdelor și prin prisma ocaziilor ratate, îi poate nemulțumi pe bănățeni.

 

ASA Târgu Mureș (antrenor Lucian Popa): Pap - Velayos, Candrea (min. 76 Bucur), Mureşan (min. 83 Lemnaru), Mendy (min. 63 E. Dică) - Nicoliţă, Gorobsov, Ferfelea, Sin - Ciolacu, Rus

ACS Poli Timișoara (antrenor Ionuț Popa): Straton - Străuţ, Scutaru (min. 46 Bocşan), Cânu, Novak - Bărbuţ, Soljic, Artean, Popovici (min. 76 Mailat) - Croitoru, Henrique (min. 63 Drăghici)

Alte știri din Fotbal