Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo sparge gheața la MediașValentin Macrea / SportPictures.eu
21 Sep 2020

Liga 1: Dinamo sparge gheața la Mediaș

Dinamo a spart gheața și a obținut prima victorie în epilogul etapei a 4-a pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

O primă repriză modestă a fost urmată de una cu trei reușite în contul elevilor lui Cosmin Contra, care au deschis scorul în minutul 48 prin Gonzales la capătul unei faze în care principalul merit l-a avut Borja Valle. Mijlocașul spaniol a rezistat unui atac al unui adversar la 35 de metri de poarta gazdelor, în loc să cadă pentru un fault a preferat să continue construcția, a pasat pentru Camara pe o zonă liberă, iar acesta i-a trimis scurt lui Gonzales care l-a învins pe Buzbuchi cu un șut la colțul lung. Desprinderea pe tabelă s-a produs în minutul 74 când Sorescu a executat un penalty acordat pentru faultul lui Droppa asupra lui Camara, Buzbuchi a respins, dar executantul a avut timp să trimită balonul în plasă. Zece minute mai târziu Camara rezolvă ecuația învingătoarei cu un șut cu piciorul stâng trimis din careu la colțul lung după o pasă a lui Fabbrini, însă scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 89 de Cardoso cu o reluare cu capul din fața porții după ce balonul centrat de Velisar l-a depășit pe portarul Mejias.

Cu 5 puncte Dinamo urcă pe locul 9 și va juca etapa viitoare pe teren propriu cu UTA, în timp ce medieșenii rămân cu 6 puncte și se vor deplasa la Clinceni.

 

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București 1-3 (0-0)

Au marcat: Cardoso (min. 89)/Gonzalez (min. 48), Sorescu (min. 74), Camara (min. 83)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Dusan Uhrin): Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Trif - Droppa (min. 82 Yuri), R. Deaconu - R. Romeo (min. 59 Sanoh), Ciocan (min. 83 Velisar), Jica (min. 4 Chamed) - Smola (min. 59 Cardoso)

Dinamo București (antrenor Cosmin Contra): Mejias - Alexander Gonzales, Puljic, R. Grigore, Isma Lopez - Camara (min. 85 Bani), Răuţă (min. 90+3 Şerban), J. Gol, Sorescu (min. 79 Fabbrini) - Nemec, V. Borcea (min. 46 Borja Valle)

Alte știri din Liga 1