Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo și CFR își împart puncteleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Nov 2019

Liga 1: Dinamo și CFR își împart punctele

Dinamo și CFR Cluj au remizat fără gol în Ștefan cel Mare la capătul unui meci ce putea fi mai generos cu publicul său.

Prima repriză a fost una mai degrabă anostă, salvată pe finalul ei, în minutul 42, de lovitura de cap a lui Robert Moldoveanu respinsă în transversală de Arlauskis și apoi degajată de Susic. Clujenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în startul meciului, în minutul 6 la contactul dintre Costache și Mrzljak, dar atacantul oaspeților a căzut prea târziu după ce a fost călcat pe gheată și nu l-a convins pe arbitrul Ovidiu Haţegan. La rândul lor, dinamoviștii au clamat un henț în careu la Costache în minutele de prelungiri, însă reluările nu au arătat un contact între balonul șutat de Corbu și brațul clujeanului aflat în alunecare întins pe gazon.

Partea a doua a jocului a început cu o mare ocazie a oaspeților în minutul 55, cu o lovitură de cap a lui Rondon din 2 metri scoasă cu un reflex magistral de Piscitelli și urmată apoi de o fază clară de penalty în minutul 60. Păun este ținut de Ciubotariu și tras îndelung de tricou, dar ”centralul” Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue cu toate că circumstanțele au fost clare pentru acordarea loviturii de pedeapsă. Partida s-a încheiat cu o lovitură de cap de la 14 metri a lui Hoban puțin peste transversală, remiza fiind un rezultat echitabil după cum s-au prezentat ambele formații.

La finele unei săptămâni importante pentru parcursul european, CFR obține un punct la care spera și cu un total de 31 de puncte păstrează distanța de 2 lungimi între ea și Viitorul, în timp ce Dinamo face 21 de puncte și de pe locul 9 se află la 5 puncte în urma ultimului loc de play-off.

 

Dinamo - CFR Cluj 0-0 (0-0)

Dinamo (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu (min. 46 G. Moura) - Mrzljak, I. Filip - Sorescu, Nistor, R. Moldoveanu (min. 76 D. Popa) - Perovic (min. 61 Montini)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Itu (min. 46 L. Aurelio), Hoban, Păun (min. 86 Omrani) - Costache, Rondon, Pereira (min. 46 Bordeianu)

Alte știri din Liga 1