Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo schimbă registrul Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Apr 2018

Liga 1: Dinamo schimbă registrul

Dinamo a arătat o altă față în partida din această seară cu Concordia Chiajna, tumultul iscat în sânul grupării din Ștefan cel Mare după insuccesul cu Juventus având efecte vizibile în modul de exprimare al echipei pregătite de Florin Bratu.

Alb-roșiii au pus presiune încă din start pe adversari și Mahlangu a avut prima ocazie a partidei în minutul 7 cu un șut respins cu greu de Vitkauskas, iar două minute mai târziu Hanca modifică prima dată tabela cu o reluare din careul mic la o centrare perfectă de pe partea stângă trimisă de Nistor. Tot Nistor este servant și la al doilea gol, în minutul 31 trimițând de pe partea dreaptă o centrare pentru Nemec care a reluat cu capul din cădere, imparabil pentru goalkeeper-ul Concordiei. Seara mijlocașului dinamovist a fost completată de acțiunea din minutul 48, când a recuperat o minge în propria jumătate de teren, a avansat în terenul oaspeților și a pasat inteligent, cu efect, pe poziție viitoare pentru Mahlangu, iar acesta a preluat la marginea careului Concordiei și l-a executat pe Vitkauskas cu un șut la colțul lung. La 3-0 jocul și-a pierdut din ritm, redevenind animat în ultimele sale minute când Moldoveanu și Pesic au fost aproape de golul cu numărul patru, dar ultimul cuvânt l-au avut ilfovenii, care au înscris golul de onoare în al doilea minut de prelungiri prin Bumba.

Scor final Dinamo – Concordia 3-1 (2-0) și elevii lui Florin Bratu refac avansul de patru puncte față de FC Botoșani.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Corbu (min. 49 Moldoveanu), Marici, Katsikas, Olteanu - Monroy (min. 55 Dudea), Mahlangu - Hanca, Nistor, Pesici - Nemec (min. 70 Torje)

Concordia Chiajna (antrenor Ion Moldovan): Vitkauskas - Patache, Albu, Marc, Panait - Prepeliţă, Bucşa - Batin (min. 78 Bawab), R. Deaconu (min. 54 Nivaldo), Bumba - Bud (min. 62 Pena)

Alte știri din Liga 1