Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo pornește cu dreptul în play-outRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2019

Liga 1: Dinamo pornește cu dreptul în play-out

Play-out-ul a început bine pentru Dinamo și proiectul lui Mircea Rednic prinde încet-încet contur. În partida cu Dunărea Călărași disputată în arena din Ștefan cel Mare, alb-roșiii au dominat copios și și-au construit o sumedenie de ocazii de poartă, e adevărat, în fața unei formații în care numele jucătorilor nu sunt de ajuns ca să pună probleme adversarilor.

Dinamo a deschis scorul în minutul 24 pe o contră în care rolul definitoriu l-a avut Aït-Atmane, cel care a verticalizat de la centrul terenului pentru Nistor, căpitanul gazdelor avansând pe un culoar printre fundașii Dunării și executându-l pe Calancea cu un șut la rădăcina barei din dreapta acestuia. În afara unei lovituri libere executate de Henderson în minutul 26 și a unui șut bun al lui Ammari scos cu oarecare dificultate de Mandanda, elevii lui Dan Alexa au contat foarte puțin în ofensivă și au fost nevoiți să găsească soluții pentru a răspunde șarjelor ofensive ale dinamoviștilor. Cea mai mare ocazie a acestora a venit în minutul de prelungiri al primei reprize, când Klimavicius a trimis din câțiva metri peste poartă balonul recentrat cu capul de Papazoglu în urma unui corner. După o repriză secundă dominată teritorial de dinamoviști, Montini a stabilit scorul final al întâlnirii în al treilea minut de prelungiri cu un șut din interiorul careului după o pasă primită de la Zenke.

Așadar, Dinamo – Dunărea Călărași 2-0 (1-0) și cu 19 puncte formația din Ștefan cel Mare trece la conducerea ierarhiei din play-out.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): P. Mandanda – Sorescu, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji – I. Filip, Aït-Atmane (min. 50 N’Diaye) – Montini, Nistor, Jaadi (min. 65 Zenke) – Papazoglou (min. 75 D. Popa)

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Calancea – Vlădoiu (min. 34 D. Benzar), Dobrosavlevici, Luchin, C. Henderson, St. Filip – G. Enache, Bourceanu, Ammari (min. 78 V. Munteanu) – Mediop (min. 53 G. Iancu), Souda

Alte știri din Liga 1