Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo învinge și se distanțează în ierarhia play-out-uluiIonut Tabultoc / SportPictures.eu
03 Apr 2018

Liga 1: Dinamo învinge și se distanțează în ierarhia play-out-ului

Restanța zăpezii, așa cum a fost denumită partida dintre FC Botoșani și Dinamo, s-a disputat în această seară în nordul Moldovei și a adus o victorie în inferioritate numerică formației din Capitală.

În căutarea unui succes de moral atât pentru el, cât în special pentru elevii săi după dezastrul contra celor de la Juventus, Florin Bratu și-a dirijat încă din start elevii pentru a interpreta o partitură ofensivă și prima ocazie a venit în minutul 13 la șutul din afara careului trimis de Nemec și respins cu dificultate de Cobrea. Două minute mai târziu Maric a solicitat penalty la o minge atinsă cu mâna în careul mic de Plămadă, dar ”centralul” Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue. Replica gazdelor a întârziat, dar a fost de mare clasă: în minutul 37, la o lovitură liberă Achim a aruncat peste zid balonul și din mijlocul careului Mihai Roman a reluat din foarfecă pe spate la colțul scurt, dar Penedo apare salvator și îndepărtează pericolul.

Imediat după pauză Dinamo rămâne în 10, Salomao primind cartonaș roșu direct pentru o intrare la Mihai Roman, însă gazdele nu găsesc soluții pentru a ajunge în situație de gol. În schimb, dinamoviștii înscriu în minutul 82 la capătul unui contraatac declanșat de Nistor cu o pasă lungă în flancul stâng pentru Pesic, iar atacantul a așteptat momentul potrivit pentru a-i centra perfect pentru Moldoveanu, a cărui reluare cu capul a fost imparabilă pentru Cobrea.

S-a încheiat FC Botoșani – Dinamo 0-1 (0-0), a doua victorie în play-out pentru alb-roșii mărind distanța în clasament față de echipa moldoveană la patru puncte.

 

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Cobrea - Unguruşan (min. 79 Acsinte), Burcă, Miron - Oaidă (min. 61 Moruţan), Achim, Plămadă, Tincu - Roman, Golubovic (min. 75 Axente), Golofca

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Corbu, Maric, Katsikas, V. Olteanu - Hanca (min. 75 Monroy), Mahlangu, D. Nistor - Salomao, Nemec (min. 67 R. Moldoveanu), Pesic (min. 90 R. Grigore)

Alte știri din Liga 1