Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo învinge Viitorul și se apropie de play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Oct 2019

Liga 1: Dinamo învinge Viitorul și se apropie de play-off

Dinamo și FC Viitorul au oferit spectatorilor un meci de mare luptă, cu cinci goluri și numeroase faze de poartă, care duce formația din Ștefan cel Mare la un punct distanță de play-off, iar pe constănțeni îi menține la două puncte în plasa liderului.

Gazde în această seară, elevii lui Dusan Uhrin puteau primi gol în primul minut când Puljic a deviat în transversală lovitura de cap a lui George Ganea, dar au punctat de două ori în două minute și au reglat în mare măsură soarta meciului. Efortul lui Nistor de a recupera în tușă un balon ce se îndrepta spre aut a dat startul unui contraatac ce a continuat cu o pasă perfectă pentru Mrzljak și o centrare pentru Sorescu care l-a lobat pe Căbuz și l-a lăsat pe Perovic să împingă balonul în plasă. Imediat după reluarea jocului de la centrul terenului Artean pierde balonul în jumătatea proprie în fața lui Nistor, iar pasa pentru Sorescu a fost continuată de acesta cu o scăriță de efect ce a dublat avantajul pe tabelă.

Scorul s-a majorat din nou în minutul 61 după o nouă bâlbă la mijlocul terenului a jucătorilor Viitorului de care a profitat Ioan Filip și a șutat ca din tun de la peste 20 de metri pentru a-l învinge pentru a treia oară pe Căbuz. Elevii lui Gică Hagi nu capotează, Lies Houri lovește transversala din lovitură liberă în minutul 65, dar scapă apoi cu fața curată peste cinci minute după contraatacul lui Nistor încheiat cu un șut în Căbuz. Gabi Iancu înscrie în minutul 76 cu un șut din întoarcere după o pasă lobată a lui Houri și lucrurile s-au complicat pentru cei de la Dinamo în minutul 79 după un gol de excepție al lui Boboc, foarfecă pe spate din mijlocul careului de 16 metri. Pe valul de încredere, Gabi Iancu a fost aproape de egalare în minutul imediat următor, dar mingea trimisă din colțul careului mic este îndepărtată de la un metru de linia porții de Perovic.

Partida se încheie cu victoria gazdelor, în ultimele minute niciuna dintre formații nefiind capabilă să se apropie decisiv de poarta adversă.

 

Dinamo - FC Viitorul 3-2 (2-0)

Au marcat: Perovic (min. 29), Sorescu (min. 30), I. Filip (min. 61)/G. Iancu (min. 76), Boboc (min. 79)

Dinamo (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Mrzljak (min. 71 Răuță), I. Filip - Sorescu, Nistor, R. Moldoveanu (min. 84 Brito) - Perovic (min. 84 D. Popa)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer - Achim, Artean (min. 46 A. Ciobanu), C. Matei (min. 62 L. Munteanu) - G. Iancu, G. Ganea (min. 75 Pitu), Houri

Alte știri din Liga 1