Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo începe cu dreptul campania de salvareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Aug 2020

Liga 1: Dinamo începe cu dreptul campania de salvare

Gigi Mulțescu începe cu un succes noul său mandat la cârma formației Dinamo București în dificilul parcurs de pe final de play-out. Reveniți pe gazon după trei săptămâni de la ultimul meci oficial, ”câinii roșii” s-au impus pe terenul celor de la FC Voluntari și au micșorat la 5 diferența de puncte ce îi separă de locul de baraj ocupat de Politehnica Iași, însă programul infernal ce include alte 6 meciuri în interval de 17 zile îi va forța să dea totul în plan fizic.

Sorescu a deschis scorul în minutul 35 după ce Pașcanu a comis o mare eroare și i-a pasat direct la mijlocul terenului, apoi o pasă către Neicuțescu i-a fost returnată de colegul său în zona punctului cu var. Elevii lui Mihai Teja au egalat din penalty prin Căpățână în minutul 63, lovitura de pedeapsă fiind acordată de arbitrul Iulian Călin pentru un bodycheck aplicat de Vali Lazăr lui Sanoh, însă Dinamo a revenit în avantaj pe tabelă în minutul 76 în urma unui corner executat de Sorescu și reluat cu capul dintr-o poziție dificilă de Mrzljak. Finalul de meci le-a aparținut gazdelor, care în minutele de prelungiri au ratat o ocazie imensă la reluarea în bară a lui Vlad Morar, însă nu au mai putut restabili egalitatea.

Înfrângerea îi obligă pe ilfoveni să obțină cele trei puncte în ultima etapă la Ploiești cu Chindia pentru a evita locul de baraj.

 

FC Voluntari - Dinamo București 1-2 (0-1)

Au marcat: Căpățână (min. 63 pen.)/Sorescu (min. 35), Mrzljak (min. 76)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Struna, Paşcanu (min. 46 Achim), Armaş, Kocic – Căpăţînă, Gorobsov (min. 46 Morar), De Lucas – Sanoh (min. 71 D. Benzar), Ţîră (min. 64 I. Gheorghe), Măţan (min. 71 Ricardinho)

Dinamo București (antrenor Gheorghe Mulțescu): Straton – Kilyen (min. 55 Kostrna), Puljic, Ehmann, Skovajsa – Mrzljak, I. Şerban (min. 46 Răuţă) – Sorescu, Bani (min. 46 D. Popa), V. Lazăr ( ‘90+1 R. Grigore) – Neicuţescu (min. 78 R. Moldoveanu)

Alte știri din Liga 1