Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Din etapa 4-a se va folosi acelaşi model de minge ca în Anglia, Italia şi SpaniaBogdan Danescu / SportPictures.eu
29 Iul 2015

Liga 1: Din etapa 4-a se va folosi acelaşi model de minge ca în Anglia, Italia şi Spania

Echipele din Liga 1 vor folosi începând cu partidele din cadrul etapei a 4-a acelaşi model de minge, Nike Ordem 3, cu care vor juca şi formaţiile din Anglia, Italia şi Spania în sezonul 2015-2016.

Conform directorului de imagine-comunicare al LPF, Marius Mitran, cluburile sunt obligate să folosească noul model de minge conform contractului cu compania americană de echipament sportiv.

"Noul model de minge a fost folosit la câteva meciuri şi în etapa a 3-a, dar începând cu etapa a 4-a echipele sunt obligate să joace cu Ordem 3, conform contractului cu partenerul LPF. Toate cluburile au primit deja noile mingi", a spus Mitran.

La 12 septembrie 2014, Liga Profesionistă de Fotbal a încheiat un parteneriat cu Nike conform căruia compania americană furnizează mingea oficială pentru competiţiile Liga 1 şi Cupa Ligii-Adeplast până în vara anului 2016.

Până în prezent, formaţiile din Liga 1 au folosit două modele de mingi, Nike Ordem Hi-Vis şi Nike Ordem.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Liga 1