Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dezlănțuiți sub comanda lui Ruben AlbesAntonio Vasile / SportPictures.eu
01 Aug 2020

Liga 1: Dezlănțuiți sub comanda lui Ruben Albes

FC Hermannstadt a obținut a cincea victorie în ultimele șase partide și renăscută sub comanda spaniolului Ruben Albes, a scăpat în mare măsură de grijile reptogradării. Sibienii s-au impus astăzi pe terenul celor de la Academica Clinceni, ilfovenii marcând un recul după ce avuseseră la rândul lor o suită de partide ce îi aduseseră la un total de 32 de puncte ce îi plasa pe a doua poziție în ierarhia play-out-ului.

Înfrângerea suferită miercuri la Ploiești cu Chindia a fost urmată de insuccesul din partida contra sibienilor, una în care pe începutul de joc s-au apropiat timid de poarta lui Figueiredo. Markovici în minutele 20 și 32 a fost vârful de lance al ilfovenilor, dar nici reluarea sa blocată de fundașii adverși și nici șutul telefonat nu au provocat panică în careul oaspeților. În schimb, Joalisson a schimbat tabela în dreptul sibienilor în minutul 34 după ce a ratat în primă instanță întâlnirea cu balonul centrat la 6 metri de Yazalde, dar încercarea nereușită de degajare a lui Merloi s-a transformat într-un assist pentru el. Elevii lui Ilie Poenaru forțează egalarea și după ce în minutul 37 Patriche a trimis cu capul în plasa laterală din câțiva metri, cinci minute mai târziu Markovici a fost blocat în momentul șutului de Viera la 7 metri de linia porții.

După pauză Caiado a încercat vigilența lui Ureche cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, Markovici iese din nou la rampă în minutul 58 cu o lovitură de cap pe care Figueiredo a parat-o magistral, însă golul vine din nou la poarta Academicii în minutul 61. Joalisson a centrat din lovitură liberă la prima bară pentru Dâlbea, care a reluat cu capul la colțul lung și l-a învins pe Ureche stabilind scorul final al partidei.

Sibienii au făcut 34 de puncte și au preluat locul secund în ierarhia play-out-ului având încă 3 partide de disputat până la finalul campionatului.

 

Academica Clinceni - FC Hermannstadt 0-2 (0-1)

Au marcat: Joalisson (min. 34), Dâlbea (min. 61)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Ureche - Matei, Patriche, Bejan, Dobrescu - Achim (min. 90+1 Vanghele), Albu (min. 17 R. Ion), Kontoes, Buziuc - Merloi (min. 76 Ilie), Markovici

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): C. Figueiredo - Vodă (min. 28 T. Almeida), Viera (min. 84 Luchin), Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea, Romario (min. 78 Rimane), Joalisson (min. 85 Busu) - Debeljuh, Yazalde (min. 78 P. Petrescu)

Alte știri din Liga 1