Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dezlănțuiți după pauzăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Sep 2021

Liga 1: Dezlănțuiți după pauză

După o primă repriză în care și-au împărțit ocaziile, FC Voluntari a subordonat-o pe CS Mioveni pe arena „Anghel Iordănescu” obținând cea mai consistentă victorie din această ediție de campionat.

Un gol al gazdelor anulat corect pe motiv de ofsaid la Nemec în minutul 5 a fost urmat în minutul 23 de un șut periculos din afara careului trimis de Buziuc la care Popa a reușit să respingă greu în corner. În replică, dintr-o poziție similar, dar la cealaltă poartă, Ion Gheorghe încearcă vigilența lui Popescu, și în acest caz câștig de cauză având portarul.

Partea a doua a jocului a fost dominată de gazde, Costin deschizând seria golurilor cu o reușită în minutul 63, șut din cădere din mijlocul careului după o pasă primită de la Nemec. Atacantul slovac și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 81 cu o realizare tipică pentru un vârf de atac, reluare din careul mic a unei centrări trimise de Droppa din flancul stâng. Ion Gheorghe a dus scorul la 3-0 două minute mai târziu cu un șut din lovitură liberă de la 18 metri trimis pe sub zid, pentru ca în primul minut de prelungiri Costin să facă dubla cu un șut din colțul careului mic după o pasă înapoi primită de la Ion Gheorghe.

Ilfovenii fac 15 puncte și urcă pe locul 6 la două puncte în urma Rapidului, echipă pe care o vor întâlni peste o săptămână în deplasare.

 

FC Voluntari - CS Mioveni 4-0 (0-0)

Au marcat: Costin (min. 63 și 90+1), Nemec (min. 81), I. Gheorghe (min. 83)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag (min. 73 Vlad)- Costin, Droppa, Raţă (min. 87 Meleke)- Lopes (min. 84 Merloi), Nemec (min. 87 Angelov), I. Gheorghe

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Popescu - Scarlatache, Balaur (min. 70 A. Cristea), Garutti - Şerbănică, Veres (min. 70 Cierpa), Dumitriu (min. 84 Oancea), Rădescu - Toma (min. 46 Dat), Rusu, Buziuc (min. 62 Sanoh)

Alte știri din Liga 1