Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dezastru la Tg. Mureș. ”Marinarii” de Voluntari se scufundăValentin Macrea / SportPictures.eu
20 Aug 2018

Liga 1: Dezastru la Tg. Mureș. ”Marinarii” de Voluntari se scufundă

”Căpitanul” Daniel Oprița a scăpat cârma din mână și FC Voluntari a naufragiat la Târgu Mureș în partida din deplasare cu FC Hermannstadt.

Pragmatici, sibienii conduși de pe margine de Alexandru Pelici nu au pregetat să torpileze ambarcațiunea în derivă a ilfovenilor și și-au început recitalul în minutul 29 prin golul lui Tsoumou după ce Coman l-a determinat pe Hodorogea să piardă balonul în apropierea liniei de fund și i-a pasat colegului său, vîrful de atac al gazdelor învingându-l pe Drăghia cu un șut din careul mic. Cinci minute mai târziu Tsoumou face dubla după o respingere a lui Drăghia ce i-a pus mingea în picior, apoi în minutul 38 Tătar îl execută pe portarul oaspeților cu o lovitură liberă de la 25 de metri trimisă direct la vinclu. Dezastrul a fost complet pentru Drăghia în minutul 51 când a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător la Tsoumou, scăpat liber la 20 de metri de poartă. Intrat în locul lui Ciucur, portarul Petrariu a încasat la rândul său un gol în minutul 68, autor Petrescu cu latul după o centrare bună a lui Rusu trimisă din flancul stâng.

S-a încheiat FC Hermannstadt - FC Voluntari 4-0 (3-0), un galop de sănătate pentru sibieni care devin a șasea echipă ce a acumulat 7 puncte după cinci etape.

 

FC Hermannstadt (antrenor Alexandru Pelici): Căbuz - Coman, Dandea, Mijuskovic, Tătar (min. 80 Pamfile) - Antonov, Dîlbea - Hergheligiu, Chalkiadakis, Nkololo (min. 61 Petrescu) - Tsoumou (min. 67 Rusu)

FC Voluntari (antrenor Daniel Oprița): Drăghia - Leasă (min. 46 Szijj), Hodorogea, Alves, Bucurică - Artabe (min. 46 Tudorie), Laindouni, Sesar - Căpăţână, Ciucur (min. 51 Petrariu), Stoica

Alte știri din Liga 1